Tabu
Image default
PEOPLESlider

Scandal monstru iscat de o celebră actriță în avion! Echipajul a fost nevoit s-o scoată afară

Tara Reid a ieșit din lumina reflectoarelor, dar continuă să fie subiect pentru ziarele tabloide de peste Ocean. Deși nu mai joacă în seriale, actrița s-a făcut iar de baftă în timpul unui zbor intern în Statele Unite.

Vedeta a fost dată afară din avionul care urma s-o ducă la New York. Motivul este clar: ifosele sale de divă a scos din sărite echipajul de zbor, care a anunțat pilotul. Acesta din urmă a luat decizia de a întoarce avionul pe aeroportul din Los Angeles.

Imediat cum s-a urcat în avion, Tara Reid, în vârstă de 42 de ani, s-a plâns că nu are loc la geam. Apoi a țipat la una dintre strewardese că nu avea pătura așezată deja pe scaun. Însoțitoarele de zbor i-au raportat incidentul pilotului, care a hotărât imediat să întoarcă avionul pe aeroport pentru ca actrița să nu îi mai deranjeze pe alți călători. Cursa a fost întârziată, dar în final avionul a putut să decoleze.

https://www.youtube.com/watch?v=0YDfT0qDXgc

„Ne cerem scuze pentru disconfort și le mulțumim călătorilor pentru că au avut răbdare până când situația neplăcută a fost rezolvată.”, au transmis reprezentanții companiei, potrivit Fox News.

Tara Reid a devenit cunoscută din filme ca „American Pie” sau „The Big Lebowski”, însă dependența de droguri și alcool i-au distrus cariera de actriță. Tara a fost de trei ori logodită, dar niciodată căsătorită.

ARTICOLE SIMILARE

Protecţia solară reduce producţia de vitamina D? Descoperirea care îi contrazice pe medici

Andreea Damian

Cadoul pe care regina Elisabeta a II-a îl oferă de Crăciun fiecăruia dintre cei 550 de angajați

Andreea Damian

Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor. Cum arată micuța Lilibet la prima ei aniversare

Andreea Damian

Noua generație de artiști pop își explorează sexualitatea prin muzică

Andreea Damian

De ce pierderea unui idol se simte ca atunci când ai pierdut pe cineva drag

Andreea Damian

La șase luni după ce a născut Raluca Lăzăruț a arătat primele imagini cu ea însărcinată

Tabu Tabu

Scrie un comentariu