Tabu
PEOPLE Slider

Scandal monstru iscat de o celebră actriță în avion! Echipajul a fost nevoit s-o scoată afară

tara reid

Tara Reid a ieșit din lumina reflectoarelor, dar continuă să fie subiect pentru ziarele tabloide de peste Ocean. Deși nu mai joacă în seriale, actrița s-a făcut iar de baftă în timpul unui zbor intern în Statele Unite.

Vedeta a fost dată afară din avionul care urma s-o ducă la New York. Motivul este clar: ifosele sale de divă a scos din sărite echipajul de zbor, care a anunțat pilotul. Acesta din urmă a luat decizia de a întoarce avionul pe aeroportul din Los Angeles.

Imediat cum s-a urcat în avion, Tara Reid, în vârstă de 42 de ani, s-a plâns că nu are loc la geam. Apoi a țipat la una dintre strewardese că nu avea pătura așezată deja pe scaun. Însoțitoarele de zbor i-au raportat incidentul pilotului, care a hotărât imediat să întoarcă avionul pe aeroport pentru ca actrița să nu îi mai deranjeze pe alți călători. Cursa a fost întârziată, dar în final avionul a putut să decoleze.

https://www.youtube.com/watch?v=0YDfT0qDXgc

„Ne cerem scuze pentru disconfort și le mulțumim călătorilor pentru că au avut răbdare până când situația neplăcută a fost rezolvată.”, au transmis reprezentanții companiei, potrivit Fox News.

Tara Reid a devenit cunoscută din filme ca „American Pie” sau „The Big Lebowski”, însă dependența de droguri și alcool i-au distrus cariera de actriță. Tara a fost de trei ori logodită, dar niciodată căsătorită.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

realitatea

Terapie naturală: cirirpitul păsărilor este cel mai bun antidot împotriva stresului

realitatea

Naomi Campbell, însărcinată? Modelul pune capăt speculațiilor cu o dovadă de necontestat

Andreea Damian

Scrie un comentariu