Tabu
LIFESTYLE

SCANDAL! Nicoleta Luciu si-a mutat tripletii de la gradinita de lux! Afla de ce s-a certat cu sefii institutiei!

Bruneta a incheiat colaborarea cu respectiva gradinita, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand si-a luat “odraslele” si le-a mutat la alta, in centrul Capitalei!

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Nicoleta Luciu ar fi avut o discutie aprinsa cu patronii gradinitei din sectorul 4 la care isi inscrisese tripletii, in toamna, motiv care a determinat-o sa-i mute in alta parte.  De la ce a pornit totul? Nu o sa va vina sa credeti! Initial, cand si-a inscris copiii la gradinita, Luciu a facut un barter cu patronii de acolo. Ca sa nu plateasca in jur de 1800 de lei pentru fiecare copil, bruneta a acceptat sa le faca publicitate. Astfel ca, cele doua parti s-au inteles in felul urmator: iti inscrii copiii la noi, nu platesti suma de 5400 lei, si ne faci reclama. Ei bine, in aceste luni colaborarea lor parea sa mearga excelent.

Se pare, insa, ca sefii de la gradinita au chemat-o pe Nicoleta la o discutie in care i-au spus ca nu sunt multumiti de reclama pe care bruneta le-a facut-o pana acum si sunt hotarati sa incheie colaborarea cu ea.

In aceasta perioada, Luciu a postat multe informatii despre gradinita pe pagina ei de Facebook, a realizat si cateva filmari cu copiii la gradinita, insa se pare ca nu a fost de ajuns. Fara nicio suparare, Luciu si-a luat tripletii si i-a mutat la alta gradinita din buricul Capitalei. Astfel ca, Kim, Kevin si Karoly sunt inscrisi de la 1 decembrie, in alta parte.

ARTICOLE SIMILARE

Ouăle din fulgi de orez crispy, surpriza dulce din coșul de Paște

Andreea Damian

Cât de mult a crescut nepoata preşedintelui! Uite cum arată acum Sofia Anais FOTO

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

Andreea Damian

Oana Zavoranu rupe tacerea! Doctorul pe care l-ar fi santajat i-a pus silicoane proaste, made in China

Will Smith riscă să-şi piardă fiica minoră din cauza unei poze seminud

Relatia dintre Alex Velea si Antonia, din ce in ce mai serioasa! Ce au facut cei doi!

Scrie un comentariu