Home > Agenda > stiri > Scandal la NUNTA: Nicoleta LUCIU nu si-a invitat tatal! Afla de ce!

Scandal la NUNTA: Nicoleta LUCIU nu si-a invitat tatal! Afla de ce!

200 de invitati are NICOLETA LUCIU la nunta ei, de la Miercure Ciuc, cu omul de afaceri Zsolt Cergo. Intre invitati, nu se regaseste, insa, tatal miresei, ION LUCIU, care a fost taiat de pe lista de frica sa nu provoace vreun scandal, cunoscuta fiind pasiunea lui exagerata pentru bautura. De mai bine de zece ani, NICOLETA LUCIU a rupt legatura cu tatal ei, exact din acest motiv, ea parasind si casa parinteasca de groaza scenelor pe care Ion Luciu le facea cand era cu chef. Conform presei, afland de nunta si de triplul botez, tatal Nicoletei Luciu a facut o urare conventionala: “Le doresc sa fie sanatosi si fericiti”.

Anul trecut, ION LUCIU, impreuna cu un complice, a fost surprins furand o roata de la o Dacie si a fost in pericol sa infunde puscaria, scapand, in final, doar cu o amenda penala. Se pare si ca ION LUCIU sufera de ciroza, insa, in lipsa banilor, nu poate face tratamentul adecvat. Recunoaste ca ii plce berea, consumnd si 5 sticle o data! In viata de zi cu zi, acum este vanzator ambulant de ziare. Locuieste singur intr-un bloc din Drumul Taberei, fiind parasit de sotie si de cei trei copii – Nicoleta, Iuliana (dmnisoara de onoare la nunta Nicoletei) si Dan (stabilit in Germania). ION LUCIU are 57 de ani si a lucrat multa veme ca lacatus. In 2009, ION LUCIU a incercat sa dorteze intrarea in casa din Buftea in care Nicoleta Luciu locuia impreuna cu mama ei, dar Nicoleta a chemat politia, tatal ei fiind amendat si riscand 5 ani de inchisoare sa 10.000 lei amenda.

Articole asemanatoare
Ce mananca NICOLETA LUCIU la NUNTA! Alte detalii de la NUNTA: verighete, nasi, primul dans
La NUNTA, NICOLETA LUCIU a furat ochii tuturor (Galerie 18 FOTO)! Ce CADOURI neasteptate a primit! In ce limba a spus NICOLETA “Da”?
TOP 10 lucruri pe care si le doreste NICOLETA LUCIU la nunta!
Cea mai SEXY mireasa: NICOLETA LUCIU! Galerie FOTO impresionanta

Comenteaza acest articol

Scandal la NUNTA: Nicoleta LUCIU nu si-a invitat tatal! Afla de ce!

by   1 min
0