Home > Fără categorie > SCANDAL la Vocea Romaniei. Moga si Brenciu. “Esti de C***T!”

SCANDAL la Vocea Romaniei. Moga si Brenciu. “Esti de C***T!”

Tensiunile nerezolvate pana acum au erupt in aceasta editie a show-ului Vocea Romaniei, iar telespectatorii au fost nevoiti sa asiste la unul dintre cele mai neplacute momente din istoria emisiunii.

Dupa ce perechea lui Horia Brenciu, Dalma si Marius, a interpretat piesa “Somebody that I used to know”, aceasta a fost apreciata, dar nu chiar de toata lumea. Drept pentru care, Marius Moga si Horia Brenciu s-au contrat mai dur ca niciodata dupa duetul celor doi.
Suparat pe faptul ca mai devreme Brenciu i-a criticat doi concurenti, Moga s-a revansat si si-a spus opinia dura cu privire la felul in care Marius si Dalma au falsat. “E clar ca ceea ce am auzit au fost doua voci, una pe un ton si cealalta pe un alt ton”.
Horia Brenciu s-a aprins excesiv de tare si i-a dat replica micutului Mozart: “Esti inca tanar, n-am ce sa-ti zic. Trebuie sa asculti piesa de mai multe ori ca te prinzi”.
“Sa vorbim sa-ti puna mai multe monitoare pe partea ta, pentru ca nu cred ca ai auzit melodia. Sunteti tineri, ce sa va spun…A face o observatie de dragul de a face observatie e o rautate, pur si simplu. Daca ar fi dupa colegii mei, Jose Carreras nu ar fi existat”, a declarat Horia Brenciu, vizibil enervat de parerile lui Moga.
Enervat la culme pe faptul ca nu isi poate spune deschis pararea despre prestatia concurentilor, Moga s-a ridicat pe scaun si a inceput sa-i aplaude ironic pe cei doi concurenti si sa-i felicite: “Ati cantat superb, mi-a placut, bravo”.
Moga a incercat sa ii explice lui Horia ca trebuie sa invete sa accepte opiniile celorlalti. “Accepta si cand primesti critici. Eu nu as mai vrea sa ascult melodia asta inca o data. Ti se pare ca eu sunt la fel de razbunator ca tine?”
“Horia, tu poate esti cucerit de moment si uiti sa asculti. Accepta sa primesti niste critici, care in primul rand nu sunt pentru tine, ci pentru ei,” a continuat Moga.
Discutia dura a celor doi a continuat si dupa ce Brenciu a ales-o pe Dalma. “Horica,  crezi ca doar tu ai nervi, ma? Eu cand zic ca ala a cantat fals si tu te iei de mine, esti de c***t! Chiar a cantat prost, iar tu faci atac la persoana? Nu mai avem dreptul la opinii?”, i-a spus Moga lui Brenciu intinzandu-i mana, gest la care Horia nu a reactionat.


Loading...

Comenteaza acest articol

SCANDAL la Vocea Romaniei. Moga si Brenciu. “Esti de C***T!”

by   1 min
0