Home > What's hot > Scandalul din Antena continua: “Bendeac, o curva cheala!”

Scandalul din Antena continua: “Bendeac, o curva cheala!”

Mircea Badea nu se lasa! Dupa ce, zilele trecute, se apara de acuzatiile ca l-ar fi atacat pe Mihai Bendeac si insinua ca actorul ar fi bolnav la cap, acum , realizatorul emisiunii “In gura presei” revine cu un mesaj  la fel de dur pentru fostul coleg de trust.

”Vad ca hartistu’poporului isi schimba motivele autovictimizarii mai des decat o curva masinile de la Leo”, a scris Badea pe blog, constatand o inconsecventa a lui Mihai Bendeac in ceea ce priveste motivele pentru care a ramas fara “iComedy”. “Hotaraste-te insa cand te dai cu curu’ de pamant, care sunt exact motivele rastignirii «principiale». Altfel risti ca, pe langa cantareata cheala, lumea sa mai vada aparitia unei noi specii: curva cheala”, a adaugat Badea. Cum era de asteptat, randurile scrise de el nu au ramas fara raspuns. Adica, Bendeac a pus si el de o scrisoare virtuala , in care a incercat sa puna lucrurile la punct, dar nu inainte de a-l acuza pe Mircea de lipsa de politete.

“Regret faptul ca nu reusesc sa-ti raspund intr-un limbaj asemanator. Dar sper ca vei intelege. Eu nu imi schimb «motivele rastignirii», din doua motive: 1. Nu sunt rastignit. Din contra. Sunt un tanar artist care nu raspunde la comenzi. Ba, din contra, e revoltat. 2. Daca te referi la motivele revoltei, afla ca nu le schimb deloc. Dar ce sa fac daca e o lista intreaga? Nu am ajuns la disperare pentru ca nu mi s-a permis sa-l invit pe Radu Banciu. Pe care, de altfel, il privesc la fel ca pe Silviu Manastire, Gigi Becali, Badea, Basescu, Gadea, Cristoiu, Vanghelie. Persoane publice. Punct. Am ajuns la disperare fiindca cineva, in Romania, trebuie sa spuna «Stop! Am dreptul sa ma exprim in legatura cu orice!»”, au venit explicatiile lui Mihai, care nu s-a oprit, insa, aici, ci a continuat cu o “analiza” a felului in care contestatarul lui a evoluat de-a lungul anilor si s-a transformat din “idolul” lui Bendeac in scoala in “cel de azi”, care raspunde “ la un comunicat civilizat al unui om, folosind un limbaj de genul «hartistu» sau «curva cheala»”.

Si de parca in razboiul de la Antene nu erau deja suficienti combatanti, pe campul de lupta a intrat si Victor Ciutacu. Acesta a optat pentru tabara lui Badea, despre care nu s-a sfiit sa spuna ca “are ce merita”. “Cu riscul asumat de a se supara pe mine Badea si cu Gadea, ei doi sunt principalii vinovati pentru tigania proasta pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus in Antena sa castige banii aia multi pe care se lauda parvenitul ca-i castiga de fiecare data cand scrie cate un text scremut in care se da victima cenzurii…Faptul ca el se caca-n sufrageria lor e rezultatul realitatii de necontestat ca ei i-au deschis larg usa”, a comentat Victor Ciutacu.

Articole asemanatoare
Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei
BENDEAC in locul lui MIHAI PETRE la “Romanii au talent”
GAINUSA – acuze la adresa lui HUIDU / De ce s-a rupt echipa Cronicii Carcotasilor
BENDEAC – poza nud pentru mama lui! Ce zice MAMA!

Comenteaza acest articol

Scandalul din Antena continua: “Bendeac, o curva cheala!”

by   2 min
0