Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Scandalul Reghe-Prodanca. Prima imagine cu iubita însărcinată

Familia Reghecampf-Prodan se află în mijlocul unui scandal monstruos, după ce antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunţat că divorţează de impresară, după 15 ani de relație.

Motivul ar fi existența unei alte femei în viața tehnicianului. Aceasta se numește Corina Caciuc și este cunoscută în lumea bună și ca Bilcon. Este o prezență destul de discretă, scriu ziarele de cancan, motiv pentru care puțini știau că urmează să-i nască lui Reghe un nou copil.

Corina Caciuc este însărcinată în trei luni. 

Fanatik.ro a publicat prima imagie cu iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf şi nu putem să trecem cu vederea un lucru: asemănarea izbitoare cu Anamaria Prodan.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată pe tărâmul milionarilor, în Dubai, iar de atunci nu și-ar mai fi putut ține în frâu sentimentele. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, ar fi bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par mai fericiți ca niciodată.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

La mai bine de un an de la începutul scandalului, Laurențiu Reghecampf este cel care a anunțat oficial despărțirea de Anamaria Prodan. Recent, într-un interviu acordat celor de la Cancan.ro, Reghe anunța și faptul că a depus deja actele de divorț

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLE SIMILARE

Provocarea internațională cu perna a ajuns la vedetele masculine

Tabu Tabu

A apărut primul card bancar din lume care miaună atunci când plătești

realitatea

Lady Gaga va juca în noul film despre dinastia Gucci

Ciocîrlan

Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Fanii au reacționat imediat

Andreea Damian

Cea mai veche pictură care spune o poveste are 44.000 de ani și a fost descoperită în Indonezia

Andreea Damian

Black Friday în vreme de Covid

Andreea Damian

Scrie un comentariu