Home > Sex-Relatii > Scandaluri sexuale celebre din lume

Scandaluri sexuale celebre din lume

Lumea urmareste cu un foarte mare interes scandaluri sexuale. Fie ca este vorba de celebritati, sportivi sau oameni de rand, sexul in continuare este un subiect urmarit in toata lumea.

Madonna si al ei ‘Sex’ (1992) este poate cel mai bun exemplu de raspuns oferit vanatorilor de imagini, dar nu este de neglijat nici exemplul Tonyei Harding, care, observand cum se transmite viral o scurta inregistrare in care ea si logodnicul ei faceau dragoste, a luat hotararea sa lanseze oficial filmul XXX in 1994.

In fata unor astfel de exemple, (inca) o inregistrare cu Pamela Anderson nu mai poate avea acelasi succes, iar pictorialele Playboy au devenit moneda curenta. Scandalul foto-video este in schimb in continuare la moda in Asia. In 2008, internetul a fost inundat de imagini ale starului Edison Chen in pat cu nu mai putin de 14 actrite, cantarete si staruri de televiziune din Hong Kong. Scandalul a continuat mult timp, dar mesajul este clar, atat publicul, cat si cei implicati in scandal au fost incantati de atentia care li s-a acordat: televoting pentru sondarea opiniei publice despre veridicitatea pozelor, partenerele lui Chen au fost invitate la talkshow-uri, iar starul de 28 ani a aparut pe numai putin de 120 de coperte ale revistelor locale.

Nu doar vedetele au fost implicate in scandaluri sexuale majore

Dar pentru ca nu trebuie sa fii celebru pentru a cauza un scandal sexual, atentia publica se indreapta si spre viata cetateanului de rand. In SUA si Marea Britanie, anii 1990 si 2000 au insemnat un lung sir de demascari de profesori sau preoti care au fost judecati sau pentru conduita morala indoielnica.

Scandaluri sexuale celebre din lume1Una din cele mai raspandite scheme de scandal sexual este cel al ‘profesoarelor corupatoare de minori’, nu mai putin de 40 de astfel de cazuri atragand atentie media de prima pagina sau prime time, notorii fiind cazurile profesoarelor Mary Kay Letourneau, Karen Louise Ellis, Bridget Mary Nolan sau Pamela Rogers Turner. Nu este evident care din ele a fost inspiratia pentru bestsellerul lui Zoë Heller, ‘Note despre un scandal’ si pentru filmul omonim al lui Richard Eyre, dar autoarea nu a negat ca s-ar fi inspirat din realitate.

Nici barbatii nu sunt scutiti de expunere media in cazul scandalurilor. Site-ul MarineMeat.com arboreaza logoul fortei militare marine americane si un numar de 15 soldati au fost destituiti dupa ce au pozat in pozitii nu tocmai oficiale, iar la inceputul lui 2009 un calendar cu poze sexy ale predicatorilor mormoni a incalzit spiritele. Site-ul MarineMeat.com opereaza in continuare.

Si in Romania scandalurile sexuale suscita interes, chiar daca sunt mai rudimentare si in principiu sunt uitate cu usurinta. In 2002, gimnastele romance de lot olimpic care au participat la pictoriale pentru revista japoneza Shukan Gendai au fost sanctionate de federatie si au iesit temporar din vizorul public, iar in 2006 culturistii Lucian Pantea si Ionut Iana au acceptat propunerile site-ului gay powermen.com de a poza goi in videopictoriale, cu motivatia ca strang fonduri pentru participarea la competitii internationale.

Articole asemanatoare
Lady Gaga și Jay-Z ar fi refuzat să apară în serialul documentar “Surviving R Kelly”
TOP 10 Vedete din Romania acuzate că au făcut SEX PE BANI!
Scandal sexual la MasterChef
Castigatoarea Eurovision 2013, STAR in caseta cu sex oral!

Comenteaza acest articol

Scandaluri sexuale celebre din lume

by realitatea   2 min
0