Home > Agenda > stiri > SCAPA DE OCHELARI CU CEL MAI PRECIS LASER DIN LUME

SCAPA DE OCHELARI CU CEL MAI PRECIS LASER DIN LUME

Lumea, privita din spatele unor lentile de ochelari, are cu siguranta o alta ”forma”.  In primul rand, e mai mica, caci vezi bine numai o bucata, pentru celelalte bucati trebuie sa iti miști capul. Apoi, presupune o serie de situatii inconfortabile. Ti se aburesc ochelarii cand intri de la frig la cald, la restaurant nu vezi sa citesti meniul, saluti intamplator oamenii pe strada sau nu ii mai saluti deloc daca nu ai ochelarii, caci nu ii vezi. Si atunci…de ce sa nu scapi de ochelari?

Operatiile pentru reducerea dioptriilor sunt sigure si te ajuta sa scapi definitiv de ochelari. Acum, Clinica de Oftalmologie Ama Optimex a adus in Romania CEL MAI PRECIS LASER DIN LUME, sistemul femtolaser VisuMax® – Carl Zeiss Meditec, care permite corectarea dioptriilor printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, si CORECTAREA DIPOTRIILOR MARI, IMPOSIBIL DE CORECTAT PANA ACUM CU AJUTORUL LASERULUI.

Datorita acestei aparaturi de ultima generatie, in clinica de oftalmologie Ama Optimex, beneficiezi de solutii complete pentru reducerea dioptriilor si intervenții care pana acum puteau fi realizate numai in afara tarii. AMA OPTIMEX este una dintre cele 3 clinici din Europa Centrala si de Est si Singura din Romania care ofera operatii pentru reducerea diopriilor prin tehnicile RELEX SMILE si FEMTOLASIK, cu ajutorul laserului cu femtosecunde VisuMax.

Articole asemanatoare
lentile de contact
Să înlocuiești lentilele de contact cu ochelari te-ar putea salva de coronavirus. Explicațiile specialiștilor
ochelari
Femeile din Japonia luptă pentru dreptul de a purta ochelari la locul de muncă
Medical Optik, mai mult decat o clinica de oftalmologie
Primii ochelari electronici pentru tratamentul ambliopiei

1 Response

  1. Pingback : SCAPA DE OCHELARI CU CEL MAI PRECIS LASER DIN LUME | Femininne

Comenteaza acest articol

SCAPA DE OCHELARI CU CEL MAI PRECIS LASER DIN LUME

by   1 min
1