Home > beauty > Scapă de petele maronii de pe față cu lămâie și castravete

Scapă de petele maronii de pe față cu lămâie și castravete

lămâie

Lămâia este unul dintre cele mai puternice remedii naturale care vă poate ajuta să tratați problemele pielii, să restabiliți aspectul tânăr și sănătos al pielii și să o faceți mai netedă, mai elastic și mai strălucitoare. Am selectat doar câteva din atâtea combinații de măști și de scruburi pe bază de lămâie, pe care vi le prezentăm mai jos.

Tăiați o lămâie felii și frecați-vă pe față timp de câteva minute. Apoi clătiți cu apă caldă. Amestecați puțină făină de orez, miere și suc unei lămâi și aplicați această pastă pe față. Lăsați-o să acționeze timp de 15 minute, după care clătiți din nou.

Pentru a exfolia pielea, amestecați un albuș de ou, o lingură de suc de lămâie și 2 linguri de zahăr brun. Masați ușor fața cu acest amestec în mișcări circulare și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute înainte de vă spăla.

Puteți, de asemenea, să pregătiți o mască facială, folosind un albuș de ou cu sucul unei lămâi. Împărțiți acest amestec în trei părți. Aplicați prima parte pe față, așteptați puțin timp și aplicați și a doua parte. Așteptați din nou și apoi aplicați ultimul strat. Clătiți după ce masca s-a uscat.

Pentru a curăța porii și pentru a reduce aspectul petelor maronii de pe ten, amestecați o lingură de suc de lămâie, o lingură de suc de castraveți, o lingură de suc de roșii și o lingură de santal praf. Aplicați pasta pe piele și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute. Apoi clătiți cu apă călduță.

Pentru a vindeca tenul de  acnee, pur și simplu înmuiați un disc de bumbac în suc de lămâie și aplicați-l pe zonele afectate. Clătiți după câteva minute și spălați fața cu un prosop. Repetați acest lucru de două ori pe zi.

Articole asemanatoare
lămâie
De ce e bine să ții peste noapte o lămâie tăiată în camera unde dormi
Beneficii ale uleiului esential de lamaie
Lămâia – medicament “universal”!
Exfolierea naturală a pielii

Comenteaza acest articol

Scapă de petele maronii de pe față cu lămâie și castravete

by Andreea Damian   1 min
0