Home > beauty > Scapa de senzatia de piele uscata!

Scapa de senzatia de piele uscata!

Pentru o hidratare zilnica incearca Preserve Body Moisturizer de la Pevonia Botanica.
 Bogat in uleiuri, vitamine si phyto-extracti, Preserve Body Moisturizer reface nivelul esential lipidic, lasand pielea moale si hidratata fara senzatia de uleios. Repara si tonifica, imbunatatind elasticitatea pielii. Produs natural pentru intreaga familie recomandat chiar si copiilor. Recomandat pentru toate tipurile de piele.
Preserve Body Moisturizer este absorbit rapid de piele, imbunatateste instantaneu textura pielii, calmeaza si tonifica, catifeleaza pielea uscata, dura si descuamata coferind o placuta senzatie de bine.

INGREDIENTE  PRINCIPALE:

  • Alpha Hydroxy Acid (AHA): catifeleaza si hidrateaza

  • Ulei de Sofran: revitalizeaza si hidrateaza

  • Rozmarin: imbunatateste circulatia sangvina si reintinereste

  • Musetel: calmeaza si regenereaza
  • Coada Calului: tonifica si imbunatateste circulatia sangvina

  • Trandafir si Orris: hidrateaza si regenereaza

 

Pret recomandat : 106 RONPevonia Botanica este cel mai mare brand de produse spa profesionale din SUA, Marea Britanie, Canada si Australia, unde detine peste 50% din piata.

Pevonia Botanica, linia spa de elita aleasa de cele mai prestigioase centre spa, propune o linie 100% naturala, botanica si organica  destinata integului corp, cu peste 150 de produse continand extracte din fructe, legume, alge, apa marina, cenusa vulcanica – in general toate bogatiile pamantului. Eficacitatea si rezultatele vizibile ale produselor spa recomanda Pevonia Botanica ca unul din liderii si inovatorii pietei de cosmetice profesionale din lume


Comenteaza acest articol

Scapa de senzatia de piele uscata!

by realitatea   1 min
0