Tabu
PEOPLE Slider

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

Actrița susține că a fost urmărită prin LA de către paparazzi care i-au pus “pe ceilalți șoferi și pe pietoni în pericol”, după apariția sa la emisiunea lui Jimmy Kimmel

Scarlett Johansson a vorbit despre un alt incident “ca cel al prințesei Diana”, după ce a susținut că a fost urmărită în Los Angeles de un grup de paparazzi. Actrița (34 de ani) a declarat că pleaca dintr-un studio după o apariție la talk show-ul lui Jimmy Kimmel Live! când un grup de fotografi au văzut-o. Cinci autoturisme cu ferestre opace au apărut aparent imediat și i-au pus “pe ceilalți șoferi și pe pietoni în pericol”, astfel încât pasagerii lor paparazzi să poată obține cât mai multe detalii despre locul în care locuiește împreună cu fiica ei de patru ani.

Johansson câștigă 40 de milioane de dolari pe an potrivit Forbes

Johansson a spus că o astfel de situație este “doar un joc cu nervii înainte ca o altă persoană să fie grav rănită sau ucisă, ca prințesa Diana”. Vedeta noului film Avengers: Endgame a emis o declarație marți, spunând: “Paparazzii fac manevre din ce în ce mai periculoase pentru a stârni și a hărțui oamenii pe care îi fotografiază. Chiar și după moartea tragică a prințesei Diana, legile nu au fost niciodată schimbate pentru a proteja țintele de paparazzi”.

Johansson, a spus că a fost “datoria mea ca cetățean în cauză” să viziteze o secție de poliție din apropiere. Cu toate acestea, nu pare să fi înregistrat acuzații și nici o infracțiune nu a fost raportată. În declarația sa, Johansson a cerut ca paparazzii să fie clasificați drept “agenți de urmărire supuși legii”.

Ea a mai spus: “Femeile din SUA sunt urmărite, hărțuite și înspăimântate și o lege universală care să abordeze aceste fapte trebuie să fie prioritară.”

În California, este ilegal să fotografiezi copiii celebrităților. În 2011, fotografiile nud pe care Johansson le trimisese soțului ei, Ryan Reynolds, au fost furate de pe telefonul mobil și publicate online. O anchetă a FBI a dus la arestarea și condamnarea hackerului, care a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Trei ani mai târziu, Johansson a câștigat un proces împotriva unui editor francez, după ce declarații defăimătoare despre relațiile sale au fost publicate în romanul The First Thing We Look At. În 2018, revista Forbes a numit-o cea mai bine plătită actriță din lume, cu peste 40 de milioane de dolari pe an.

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi cum arată Liviu Vârciu în izolare

Tabu Tabu

Galerie FOTO cu BIANCA, INNA si alte vedete pe plaja

realitatea

Cine era Oksana Shachko, cofondatoarea Femen care s-a sinucis la doar 31 de ani

Andreea Damian

„Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

Andreea Damian

Incendiile forestiere indoneziene pun în pericol 10 milioane de copii, avertizează UNICEF

Andreea Damian

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Scrie un comentariu