Home > Agenda > stiri > Scarlett Johansson, enervată de acuzațiile criticilor

Scarlett Johansson, enervată de acuzațiile criticilor

Scarlett Johansson a venit cu o replică dură la criticile care afirmau că ar fi primit premiul Tony doar pentru că este celebră. Actrița a fost premiată cu respectiva distincție pentru rolul ei din piesa de pe Broadway "A View From the Bridge". Imediat după gala de premiere mai multe voci au susținut că Scarlett a primit premiul pentru că este unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood.

Actrița e de părere că aceste afirmații sunt nedrepte și nefondate pentru că ea a muncit până la epuizare pentru a ajunge unde este acum. Johansson e de părere că a primit rolul pentru că ea este potrivită pentru el și le-a amintit tuturor că înțelege foarte bine lupta tinerilor actori pentru a obține un rol pentru că până nu demult și ea era în aceeași postură. "Anul acesta am văzut multe nume mari în teatrele de pe Broadway: Denzel Washington, Viola Davis, Liev Schreiber sau Catherine Zeta Jones. Åži pe lângă faptul că vânzările de bilete au crescut uluitor datorită lor, toți acești oameni au realizat niște roluri extraordinare pe scenă", a mai spui Scarlett.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Scarlett Johansson, enervată de acuzațiile criticilor

by realitatea   1 min
0