Home > Fără categorie > Scarlett Johansson, geloasă pe Blake Lively

Scarlett Johansson, geloasă pe Blake Lively

Cum bine ştiţi, Ryan Reynolds şi Scarlett Johansson au divorţat acum  mai multe luni. Dar, ca şi în alte cazuri, sentimentele nu dispar odată cu semnare actelor. Potrivit unor surse apropiate lui Scarlett, aceasta este mai mult decât deranjată de faptul că fostul ei soţ trăieşte o poveste de dragoste destul de serioasă cu Blake Lively. Cea din urmă şi-a găsit consolarea în braţele lui Reynolds după o despărţire cam bruscă de Leonardo DiCaprio.

“Scarlett e extrem de iritată de faptul că Ryan nu se mai află sub influenţa farmecelor ei! Probabil şi-a dat seama că el era o partidă foarte bună!”, a declarat respectiva sursă. Pe de altă parte, unul dintr prietenii lui Ryan Reynolds a declarat că relaţia dintre acesta şi Blake Lively merge foarte bine şi că cei doi nu s-au certat nici măcar o singură dată.

La scurt timp după divorţul dintre Scarlett şi Ryan au apărut mai multe zvonuri care susţineau că actorul ar vrea foarte mult să se împace cu fosta soţie pentru că încă o iubea enorm. Scarlett nu a fost deloc încântată de idee la vremea respectivă şi s-a cuplat imediat cu Sean Penn.


Comenteaza acest articol

Scarlett Johansson, geloasă pe Blake Lively

by realitatea   1 min
0