Tabu
Image default
LIFESTYLE

Scaunul lui James Bond, disponibil acum in Romania

Cu o istorie care se intinde peste mai mult de 5 decenii, James Bond reprezinta imaginea stilului si a elegantei. De la platourile sic ale „Dr. No” si „Goldfinger” de acum mai bine de 45 de ani, pana la „Casino Royale”, marca Bond a reflectat dintotdeauna tot ce este mai bun in design-ul si interioarele contemporane. Iar QUANTUM OF SOLACE continua aceasta traditie: gama de scaune Silver (de la Interstuhl) poate fi vazuta pe platoul modernului sediu al M16.

Creata de renumitul designer Hadi Teherani, gama de scaune Silver este o prezenta deja cunoscuta pe marele ecran –a fost deja prezenta in alte 3 filme blockbuster. „Gama Silver este distinsa si emana caracter si eleganta. Designerii de interior si de platou apreciaza scaunele Silver. Iar faptul ca acestea au fost incluse in cel mai recent film James Bond reprezinta o excelenta confirmare a acestui lucru”, declara Diana Blinda, managing partner Hansen office furniture, reprezentant in Romania al marcii Interstuhl.

Design-ul inconfundabil din aluminiu, cu sine si roti transparente sau butoanele integrate perfect in design dar care pot fi operate foarte usor – toate acestea sunt trasaturi inedite ale scaunelor de birou Silver.

Orice dezvoltare noua este precedata de o analiza a ceea ce exista deja. De aceea, cele mai multe scaune au numeroase manere si optiuni de reglare – iar astfel se aseamana mai degraba cu niste „masini de stat”, cu niste suporturi ortopedice. Scaunele Silver au fost proiectate pentru a fi exact opusul acestor lucruri: sunt scaune ce rezolva toate problemele tehnice, dar in acelasi timp nu coplesesc utilizatorul cu multe manere. Gama Silver convinge prin simplitate – pentru ca arta inteligenta a inginerilor trebuie sa ramana invizibila.

„Clientii nostri se pot convinge acum de toate aceste lucruri – am adus in Romania gama de scaune Silver, renumita deja prin aparitia in ultima pelicula James Bond”, completeaza Diana Blinda, managing partner Hansen office furniture.

QUANTUM OF SOLACE este o productie Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/ Columbia Pictures. Filmul este produs de Michael G. Wilson si Barbara Broccoli si este regizat de Marc Forster.

Echipa Hansen
[email protected]

Hansen office furniture ofera solutii complete pentru amenajarea spatiilor destinate birourilor.

Compania reprezinta pe piata din Romania producatori de mobilier de birou renumiti in Europa: Della Rovere, CAIMI, ARES Line, HAG, Boss Design, INTERSTUHL.

ARTICOLE SIMILARE

Slabeste sanatos! Meniu zilnic de 1800 de calorii!

realitatea

O cantareata romanca e convinsa ca are CANCER fiindca i s-au facut VRAJI!

Cel mai înalt model din lume şi-a găsit un partener!

Cum se comporta zodiile in relatii?

realitatea

Un nou tratament pentru modelarea feței și corectarea ridurilor a apărut în România

realitatea

ANDREEA ESCA ar vrea ca aceasta poza a ei din tinerete sa nu existe!

Scrie un comentariu