Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider What's hot

Scenă nud cu Marilyn Monroe, descoperită după 60 de ani

O scenă nud cu actriţa Marilyn Monroe, despre care se crede că a fost prima de acest gen din istoria cinematografiei americane, a fost descoperită după aproape 60 de ani. Secvenţele filmate în anii ’60 au fost uitate, în tot acest timp, într-un sertar.

Scena a fost eliminată din filmul „The Misfits” (Inadaptaţii) din 1961, care îi avea în rolurile principale pe Marilyn Monroe şi Clark Gable, de producătorul Frank E. Taylor. Negativul cu scena respectivă a fost descoperit recent de autorul Charles Custillo, în casa lui Curtice Taylor, fiul producătorului Frank E. Taylor. Custillo făcea cercetări pentru realizarea biografiei „Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon”.

Marilyn Monroe rămâne una dintre cele mai fascinante actrițe de la Hollywood din toate timpurile. Iar această scenă nud, descoperită după atâția ani, este cu atât mai impresionantă, notează marieclaire.com, cu cât, într-un moment în care femeile considerau sexul un subiect tabu, Marilyn Monroe și-a exploatat sexualitatea.

Deși a apărut goală în primul număr, mult timp s-a crezut că a tras prima ei scenă nud în filmul „Something’s Got to Give”. În realitate, ultimul film complet în care a jucat actriţa înainte să moară în urma unei supradoze cu somnifere a fost „Inadaptaţii”, regizat de John Huston (tatăl actriței Anjelica Huston). Filmul a fost scris de Arthur Miller, soțul lui Marilyn Monroe la vremea respectivă, însă ideea de a tăia scena nud la montaj i-a aparținut actriței.

Roslyn (Marilyn Monroe) este o femeie extrem de frumoasă care tocmai a divorţat. Ea îi întâlneşte pe Guido (Eli Wallach) şi Gay (Clark Gable), doi prieteni care îi propun să vină cu ei la casa de la ţară a primului pentru a se relaxa şi a uita de necazurile prin care a trecut în ultima vreme. La început, totul merge bine, însă armonia dispare repede deoarece Guido şi Gay se îndrăgostesc amândoi de fermecătoarea Roslyn.

ARTICOLE SIMILARE

Primul cuplu care testeză gelul contraceptiv pentru bărbați susține că stimulează și libidoul

Andreea Damian

Delia critică românii care au devastat supermarketurile dar are colecție de măști

Tabu Tabu

Ce greseli de frumusete au facut modelele de la Victoria’s Secret

Casa DIOR se reinventează în anul pandemiei

Andreea Damian

Multivitaminele cresc riscul apariției cancerului de sân

realitatea

CONCURS INCHEIAT: Castiga unul din cele 5 seturi de masti 7th Heaven!

realitatea

Scrie un comentariu