Home > Lifestyle > Stiri > Scene horror! Mihaela Radulescu – alergata prin parcare, spintecata si lasata intr-o balta de sange!

Scene horror! Mihaela Radulescu – alergata prin parcare, spintecata si lasata intr-o balta de sange!


Va mai amintiti de filmul in care a jucat vedeta?

Mihaela Radulescu (43 de ani) a avut viata scurta in filmul de groaza “Fall down dead”, realizat in 2007, personajul jucat de ea fiind omorat chiar in debutul peliculei. Mihaela, fugarita printr-o parcare subterana, a fost taiata pe fata cu cutitul, injunghiata si lasata intr-o balta de sange de un criminal in serie.

Debutul la Hollywood al Mihaelei Radulescu s-a consumat intr-un film de groaza, “Fall down dead”, aparut in 2007. In pelicula regizata de Jon Keeyes, un criminal in serie pune pe jar politia dintr-un mare oras american. Prima victima a asasinului este “Theresa”, personajul jucat de Mihaela Radulescu, care este ucisa in primele cinci minute ale filmului!
Pentru aceasta scurta secventa, Mihaela s-a deplasat in Carolina de Nord, unde au avut loc filmarile. Pe afisul filmului, care a avut un buget de un million de dolari, cel mai cunoscut nume este  cel al actorului David Carradine, care a avut un rol episodic.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Scene horror! Mihaela Radulescu – alergata prin parcare, spintecata si lasata intr-o balta de sange!

by   1 min
0