Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Schimbare-șoc pentru Dorian Popa. Decizia a ajuns în Monitorul Oficial

Dorian Popa vine cu un anunţ uluitor la început de an. Artistul în vârstă de 32 de ani a decis să îşi schimbe prenumele din buletin.

Mai exact, artistul vrea să mai adauge în cartea de indentitate și numele melodiei care l-a făcut celebru: „Hâtz”. Astfel, el se va numi Popa Dorian-Hâtz.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial.

În același număr al Monitorului Oficial, a fost publicată și solicitarea fiului primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care vrea să-și completeze numele cu apelativul care l-a făcut celebru pe tatăl său și să devină în acte Popescu Vlad Piedone.

Dorian Popa și-a câștigat fanii prin numeroasele piese muzicale pe care le-a lansat până acum, ”Hâtz” fiind printre cele mai cunoscute melodii, lansată în 2018. A fost scoasă alături de SHIFT şi are în prezent aproape 67 milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 570.000 de aprecieri.

De asemenea, ”Hâtz” nu a fost scris doar în buletin, ci a fost scris şi pe maşină chiar de amicul său, Selly. „Selly mi-a vandalizat maşina” este unul dintre clipurile postare de Dorian Popa chiar înainte de Crăciun.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 celebrităţi surprinse în ipostaze neobişnuite

realitatea

De ce milenarii și Generația Z folosesc Instagram ca sursă de știri

Andreea Damian

Declarație controversată: uleiul de cocos este „otravă pură”

Andreea Damian

Nopti in Grecia – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Jennifer Lopez, aproape goală în cea mai provocatoare ținută, la 49 de ani

Andreea Damian

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu