Home > Fără categorie > Scrie a 6-a poveste tabu si poti castiga 300 EURO

Scrie a 6-a poveste tabu si poti castiga 300 EURO

Tabu si News Film International premiaza cel mai creativ si interesant scenariu!

Mergi la filmul “Burning Palms” in cinematografele din Bucuresti (Hollywood Multiplex, Light Cinema) sau Cluj (Odeon Cineplex) si descopera cinci intamplari care-ti vor schimba viata.

“Burning Palms” in regia lui Christopher Landon abordeaza subiecte tabu in cadrul a cinci povestiri diferite. Povestea din substratul celor cinci subiecte ale filmului Burning Palms, evidentiaza diferitele caractere ale oamenilor care traiesc in cartiere si care alcatuiesc lumea din Los Angeles.

Tabu si New Films International te provoaca sa fii tu cel care scrie a sasea poveste. Demonstreaza-ti creativitatea si trimite scenariul tau pe adresa concurs@newfilmsint.ro pana pe 10 iunie.

Intra in cursa pentru premiul de 300 euro, mentioneaza in mail datele tale de contact si localitatea de domiciliu si pastreaza biletul de intrare la film pentru validare.

Juriul format din reprezentanti ai New Films International va alege cea mai originala poveste, aceasta urmand sa fie publicata si in TABU. Castigatorul va fi anuntat pe 17 iunie pe site-ul Tabu.

CASTIGATOAREA CONCURSULUI ESTE: IRINA OLTEANU din BUCURESTI

Vezi trailer-ul filmului AICI!

Mai multe detalii si regulamentul concursului pe http://www.facebook.com/PovestiArzatoare.


Comenteaza acest articol

Scrie a 6-a poveste tabu si poti castiga 300 EURO

by realitatea   1 min
7