Home > Agenda > Scriitoarea A.G. Billig prezintă noul sezon al emisiunii Sala de repetiții de la Radio3Net Florian Pittiș

Scriitoarea A.G. Billig prezintă noul sezon al emisiunii Sala de repetiții de la Radio3Net Florian Pittiș

Scriitoarea A.G. Billig  prezintă noul sezon al emisiunii ”Sala de repetiții” care revine în grila Radio 3Net Florian Pittiș (www.radio3net.ro) începând cu 5 octombrie. Emisiunea, produsă de Mădălina Ion, va  fi difuzată în direct, sâmbata, între orele 13-14 și duminica, în reluare. Primii invitați sunt Violent Monkeys, iar până la sfârșitul anului, internautii vor putea asculta și trupe precum Trooper, STEMA sau Tip-Til.

”Sala de repetiții” este împlinirea unuia din visele lui Moțu Pittiș, acela da a le oferi o rampă de lansare trupelor tinere și talentate, în căutare de promovare, din zona rock, underground, alternativ, blues și jazz. Astfel, fiecare trupă prezentă pleacă din sală cu experiența unică de a fi evoluat într-unul dintre cele mai moderne și mai bine utilate studiouri ale Radiodifuziunii Române (studioul T6- “Sile Dinicu”), dar și cu un demo înregistrat în condiții profesionale. Din 2008 și până în 2013, în emisiune au cântat zeci de trupe – multe necunoscute la vremea respectivă, ulterior, de succes, dar și trupe consacrate precum Byron, Antract, Trupa Veche, Ura de dupa ușă, Luna Amară, Timpuri Noi.

Deși este scriitoare, A.G. Billig are experiență de radio (Tinerama, Radio 21, Activ FM), lucrând mai mulți ani ca realizator de emisiuni. Afirmă că se simte la radio ca acasă și că muzica – în special rock, joacă un rol important în viața ei și în procesul de creație. In trecut, emisiunea a fost prezentată și de chitaristul Eugen Mihăescu, cel care i-a găsit titlul și a văzut-o ca pe o întâlnire a trupelor în sala de repetiții. Au urmat Laurențiu State și Alina Decu- moderatori ai echipei Radio3net.

Incepând cu acest sezon, ”Sala de repetiții” va crește și gradul de interactivitate cu ascultătorii. Astfel, aceștia vor putea vota trupa favorită a fiecărei luni, urmând ca din preferate să aleagă apoi trimestrial câștigătoarea unui videoclip.

Trupele care doresc să vină în “Sala de repetiții”  pot contacta echipa prin intermediul paginii de Facebook a emisiunii.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 20 aprilie!
A.G Billig vine la Iaşi – “Poveste de vară”
REDD’S – un partener de renume al evenimentului Femei pe Mătăsari

Comenteaza acest articol

Scriitoarea A.G. Billig prezintă noul sezon al emisiunii Sala de repetiții de la Radio3Net Florian Pittiș

by   1 min
0