Tabu
Image default
PEOPLESlider

Scriitorul Salman Rushdie spune că a fost pipăit de Margaret Thatcher

Autorul Salman Rushdie susține că premierul Marii Britanii – Margaret Thatcher s-ar fi dat la el în timpul unei întâlniri și că l-a pocnit pe Christopher Hitchens cu o revistă.

Luni, 8 aprilie – s-au împlinit 7 ani de când Margaret Thatcher a murit. Denumită Doamna de fier, cel mai controversat premier al Marii Britanii a fost, în particular, din punctul de vedere al scriitorului Salman Rushdie – o femeie sensibilă.

În timpul unei discuții la o televiziune americană despre afirmațiile că fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden, a atins o serie de femei în mod necorespunzător, Rushdie, în vârstă de 71 de ani, a spus: “Am o mică experiență în ceea ce înseamnă să fii abuzat sexual de un politician puternic. În cazul meu a fost vorba despre Margaret Thatcher.”

Rushdie și Thatcher erau adesea în opoziție. Cu toate acestea, el a fost întotdeauna recunoscător pentru poziția ei fermă de a-l apăra ca reacție la amenințarea cu privire la viața scriitorului din Iran, după publicarea romanului său The Verses Satanic în 1988, atunci când de altfel, Thatcher i-a oferit protecție.

Vorbind despre întâlnirea lui ciudată cu premierul la show-ul HBO Real Time cu Bill Maher, Rushdie a descris de asemenea o întâlnire bizară între Thatcher și Christopher Hitchens, comentatorul celebru, care a murit în 2011. Rushdie a spus: “Apropo, Margaret Thatcher l-a bătut pe Christopher Hitchens. Ea auzise că Christopher scrisese ceva ce nu-i plăcea și s-au întâlnit ulterior la o conferință de partid, iar ea i-a spus: – Ai fost un băiat obraznic, nu-i așa? Și el a răspuns,” Ei bine, da, doamnă prim-ministru, cred că am cam fost. Și ea a spus atunci:” Ar trebui să te apleci puțin”. Apoi l-a pocnit cu o revistă făcută sul.”

ARTICOLE SIMILARE

Fiica cea mare a Ancăi Serea, copia fidelă a mamei sale. Ce frumoasă e Sarah!

Andreea Damian

Patricia Arquette: “De ce nu ai voie să fii o femeie sexy la 50 de ani?”

realitatea

Sex, obsesie, bizar, tabu….normal?!

realitatea

Britney Spears s-a logodit! Cum arată inelul

Andreea Damian

Bandana print | Top 5 piese vestimentare pentru a adopta acest imprimeu

Andreea Damian

Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste

Andreea Damian

Scrie un comentariu