Tabu
PEOPLE Slider

Scrisoarea secretă pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui ei imediat după nuntă

meghan markle

Meghan Markle i-ar fi trimis tatălui o scrisoare, imediat după nunta regală, susține cotidianul Daily Mail. Aceasta i-a cerut lui Thomas Markle să înceteze să mai vorbească despre ei în spațiul public, să nu o mai victimizeze cu acuzațiile pe care i le aducea.

Fosta actriță a fost atât de supărată de atacurile repetate ale părintelui ei prin intermediul presei, încât i-a adresat câteva cuvinte pe ascuns, în scris, spun prietenele ei. Aceste cinci prietene „apropiate” ducesei – care nu și-au dezvăluit identitatea de teamă să nu pună în pericol relația lor cu Meghan – și-au exprimat îngrijoarea, pentru că „trauma emoțională” prin care trece din cauza relației cu tatăl ei ar putea afecta sănătatea bebelușului din pântece.

„Tată, sunt dezamăgită. Te iubesc. Am un tată. Te rog, încetează să mă mai victimizezi prin intermediul mass-mediei, pentru a ne putea repara relația”, i-ar fi scris soția prințului Harry lui Thomas Markle după seria de interviuri mincinoase despre ea. Totodată, Meghan a spus că își iubește tatăl pentru că are doar unul singur, dar vrea să fie lăsată în pace.

Daily Mail notează că tatăl ei i-a răspuns la scrisoare, cerându-i și o fotografie cu ea mireasă. „Îți spun că nu vreau să comunicăm prin intermediul presei și tu asta faci, vrei să comunicăm în public. Ai auzit ceva din ce ți-am spus?”, i-ar mai fi spus Meghan tatălui ei.

De la nunta lui Meghan la prințul Harry, din mai 2018, la care Thomas Markle nu a participat după ce a suferit un infarct, bărbatul a vorbit în public în mai multe rânduri despre fiica sa, abordând orice subiect, inclusiv relația ei cu cumnata sa, Kate Middleton.

În luna decembrie, acesta a oferit un interviu despre „zidul tăcerii” pe care ducii de Sussex l-au ridicat imediat după căsătorie, insistând că a încercat de zeci de ori să ajungă la fiica sa, fie prin mesaje, fie prin scrisori, dar că toate eforturile sale au fost ignorate.

„Nu recunosc această persoană. Meghan pe care o ştiu eu a fost întotdeauna drăguţă, blândă şi generoasă. Da, a fost mereu şi foarte exigentă şi a avut standarde înalte, dar niciodată nu a fost nepoliticoasă. Meghan a crescut pe platourile de filmare şi am învăţat-o de mică să aibă respect pentru oamenii din jur. Sigur că nu pretind că ştiu cum este ea acum, având în vedere că nu mai vorbeşte cu tatăl ei“, a declarat atunci Thomas Markle.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Scurta istorie a corsetului

realitatea

Poluarea aerului din oraşe, la fel de periculoasă ca fumatul unui pachet de ţigări pe zi

Andreea Damian

Laptele de migdale este mai malefic decât ai crede – ucide miliarde de albine în doar câteva luni

realitatea

Părinți, sunteți pregătiți pentru mahmureala de sărbători?

realitatea

3 site-uri cu daruri inedite pentru femeia din viata ta

realitatea

Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale

realitatea

1 comentariu

Catalina 7 February 2019 at 12:03

Mi-a placut articolul, multumesc pentru postare.

Răspunde

Scrie un comentariu