Tabu
lifestyle

ZGUDUITOR: Scrisoarea deschisa a sotiei lui CORNEL PATRICHI dupa ce artistul a fost concediat de la “Dansez pentru tine”

Familia lui Cornel Patrichi este foarte afecatată de  înlocuirea coregrafului cu Edi Stancu. Cornelia Patrichi, soţia fostului jurat  al emisiunii “Dansez pentru tine”, a trimis presei o scrisoare deschisă în care  a spus că ar aprecia ca trustul PRO să-i ceară scuze soţului ei.

Cornelia Patrichi a dezvăluit cât i-a picat de greu soţului ei înlocuirea de  la “Dansez pentru tine”. “Zilele acestea mi-a fost foarte greu să citesc  titlurile ziarelor. Ar fi fost mai potrivit <înlocuit>. Este foarte greu  ca, după o viaţă de muncă cu pasiune şi dragoste pentru dans, la sfârşitul  carierei să ai o asemenea surpriză neplăcută. V-aş minţi dacă aş spune că nu l-a  afectat această decizie pe care, de altfel, o consideră total nefondată. Şi nu  atât faptul că a fost înlocuit, ci modul în care a fost înlocuit; fără un pic de  respect. Oricum consider motivaţia doamnei Mona Segall nefondată, confuză şi  subiectivă”, a scris aceasta.

Cornelia Patrichi a continuat: “Deşi ştiu  că trăim într-o ţară în care există o gravă inversare a valorilor, am sperat că PRO TV rămâne o televiziune corectă şi imparţială în aprecierea calităţilor  profesionale şi umane. Aş aprecia dacă conducerea PRO TV şi-ar cere scuze pentru  situaţia creată în cazul soţului meu, al artistului Cornel Patrichi. Iar în ceea  ce priveşte dna Segall, PRO TV-ul ar putea-o trimite la coafor; mă întreb,  aceasta doamnă este din România?”.

Mona Segall a oferit o explicatie neconvingatoare pentru inlocuirea lui Patrichi cu colaboratorul ei traditional Edi Stancu: “De această dată, avem unele vedete foarte bine pregătite, care vin cu un  bagaj de cunoștinte artistice foarte mare (Oana Ioniță este coregraf și  dansator, Daniel Max Dragomir, dansator), iar altele care nu au avut până acum  nici o legătură cu dansul. Tocmai pentru că există perechi de niveluri foarte  diferite, trebuie să existe un om care să poată compara evoluția concurenților,  felul în care au intrat în competiție și modul în care au înțeles să se dedice  cazului pentru care luptă”, a motivat decizia Mona Segall (foto) pentru evz.ro. Aceasta a adăugat: “Pentru acest nivel al  competiției este nevoie de o persoană în juriu care să știe exact cum au venit  concurenții la această competiție, care era nivelul lor, dar mai ales cum au  evoluat. Edi Stancu este și consilierul coregrafilor și este persoana care  înțelege cel mai bine gradul de implicare al tuturor perechilor din concurs.  Publicul votează visul concurenților și e foarte important ca cineva să cântărească foarte bine cât au luptat concurenții și vedetele pentru împlinirea  cazului respectiv. Nu este prima dată când facem o schimbare în componența  juriului”.

Cativa dintre colegii lui Patrichi au cautat sa-l consoleze pentru concediere. Sotia aristlui a precizat in acest sens: “Oricum, doresc cu  această ocazie să mulţumesc doamnei Emilia Popescu, domnilor Ştefan Bănică şi  Willmark, care ne-au contactat şi ne-au spijinit moral. Un deosebit sprijin am  avut, de asemenea, din partea publicului care ne-a contactat şi astfel am  realizat încă o dată, cât de mult este apreciat soţul meu în rândul  telespectatorilor şi nu numai. În încheiere, mult respect pentru oamenii care ştiu să aprecieze adevăratele valori artistice”.

Fiind inlocuit, dupa 7 ani, din juriu, Cornel Patrichi pierde salariul lunar de 4.000 euro, ramanand sa se intretina dintr-o pensie meschina de 1.400 lei! Ceea ce ridica aceeasi veche si dureroasa intrebare: de ce nu avem grija noi, ca societate, de sportivii si de artistii nostri dupa ce acestia isi incheie carierele?

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Soţia lui Cornel Patrichi a trimis o scrisoare emoţionantă: “Aş aprecia dacă PRO TV şi-ar cere scuze” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Wajiha Haris

realitatea

Al patrulea DIVORT in familia Prigoana!

Cea mai buna MASEUZA din lume (Funny VIDEO)

Incredibil! IRINA MARGARETA NISTOR intr-o situatie disperata! E plina de datorii!

Bar Rafaeli, goală pentru Esquire

realitatea

“Homosexualii sunt bolnavi!” – CINE este politicianul roman care face afirmatia?

2 comentarii

Scrie un comentariu