Tabu
Image default
LIFE & LOVE What's hot

Scuze uzuale pentru a rămâne într-o relaţie nepotrivită

Este un lucru care te ţine în a-ţi găsi partenerul potrivit, adevărata dragoste. Este vorba tocmai de actuala ta relaţie.

Deşi ştii că relaţia asta nu o să ducă nicăieri, inventezi fel şi fel de motive pentru a o păstra. Iată care sunt cele mai uzuale scuze de a rămâne într-o relaţie nepotrivită!

1.Obişnuinţa. Eşti o femeie care are nevoie de stabilitate. Orice intenţie de a zdruncina cât de puţin ideea de stabilitate, te agaţă mai mult de partenerul actual. Te gândeşti la cum ştie el să-ţi pregătească cafeaua şi la cum celălalt poate nu ştie s-o facă, etc. Dar, te-ai gândit la faptul că găsindu-ţi partenerul potrivit nici nu o să conteze dacă ştie sau nu să facă acest lucru?

2. Este un băiat bun. Normal că este băiat bun, ai avut tu un motiv pentru a-l alege cândva. Problema este că îi faci mai mult rău rămânând în această relaţie doar pentru motivul acesta, decât dacă l-ai lăsa liber să-şi găsească persoana care îl apreciază întru totul.

3. Frica de singurătate. Ei bine, asta e o problemă foarte gravă. Dacă ţii o persoană lângă tine doar pentru a nu fi singură, nu numai că eşti egoistă dar şi-ţi ruinezi şansele de a fi vreodată fericită. Trebuie să-nveţi să fii fericită singură, să poţi învăţa ulterior să fii fericită şi să împarţi fericirea cu celălalt.

Mai multe articole din această secţiune, aici.

ARTICOLE SIMILARE

Legenda lui “Oanta”: Ioan Luchian Mihalea, fondatorul grupului Song / O moarte stranie si un omagiu dupa 20 de ani

realitatea

CAT COSTA exclusivitatea ANDREEI MARIN la Maruta

Mihaela Radulescu ii spune “Te Iubesc” altui barbat

DRAMA SEXUALA la olteni: ce a vrut politista MELANIA sa-i taie sefului ei!

TURCESCU despre “PONTA – ofiter acoperit”

ELENA UDREA Exclusiv – culisele unei sedinte foto

realitatea

Scrie un comentariu