Home > Sex-Relatii > Scuze uzuale pentru a rămâne într-o relaţie nepotrivită

Scuze uzuale pentru a rămâne într-o relaţie nepotrivită

Este un lucru care te ţine în a-ţi găsi partenerul potrivit, adevărata dragoste. Este vorba tocmai de actuala ta relaţie.

Deşi ştii că relaţia asta nu o să ducă nicăieri, inventezi fel şi fel de motive pentru a o păstra. Iată care sunt cele mai uzuale scuze de a rămâne într-o relaţie nepotrivită!

1.Obişnuinţa. Eşti o femeie care are nevoie de stabilitate. Orice intenţie de a zdruncina cât de puţin ideea de stabilitate, te agaţă mai mult de partenerul actual. Te gândeşti la cum ştie el să-ţi pregătească cafeaua şi la cum celălalt poate nu ştie s-o facă, etc. Dar, te-ai gândit la faptul că găsindu-ţi partenerul potrivit nici nu o să conteze dacă ştie sau nu să facă acest lucru?

2. Este un băiat bun. Normal că este băiat bun, ai avut tu un motiv pentru a-l alege cândva. Problema este că îi faci mai mult rău rămânând în această relaţie doar pentru motivul acesta, decât dacă l-ai lăsa liber să-şi găsească persoana care îl apreciază întru totul.

3. Frica de singurătate. Ei bine, asta e o problemă foarte gravă. Dacă ţii o persoană lângă tine doar pentru a nu fi singură, nu numai că eşti egoistă dar şi-ţi ruinezi şansele de a fi vreodată fericită. Trebuie să-nveţi să fii fericită singură, să poţi învăţa ulterior să fii fericită şi să împarţi fericirea cu celălalt.

Mai multe articole din această secţiune, aici.


Loading...

Comenteaza acest articol

Scuze uzuale pentru a rămâne într-o relaţie nepotrivită

by   1 min
0