Home > Lifestyle > Scuzele pot salva viața unei femei

Scuzele pot salva viața unei femei

Femeile sunt mult mai sensibile decât ne imaginam. Reprezentantele sexului frumos pot ajunge foarte ușor la atac de cord dacă nu li se spune la timp "îmi pare rău". Așa că bărbații trebuie să fie extrem de atenți atunci când greșesc în preajma unei femei. Un studiu efectuat în Statele Unite a scos la iveală faptul că tensiunea femeilor crește extrem de repede și există chiar riscul de a suferi un infarct atunci când ele se enervează, chiar dacă nu suferă de afecțiuni ale inimii.

Scuzele pot fi extrem de benefice pentru femei. Studiul în cauză a demonstrat că o femeie se calmează mult mai repede decât un bărbat atunci aude cuvintele "îmi pare rău". Cercetarea s-a făcut pe 29 de bărbați și 59 de femei care au susținut un examen la matematică și care au fost întrerupți de mai multe ori de-a lungul acestuia pentru a li se spune să se grăbească, iar la final li s-a comunicat că au fost extrem de slabi.

Cercetătorii implicați în acest proiect au explicat că femeile au avut reacții mult mai evidente și mai virulente atunci când li s-a comunicat, pe un ton nepoliticos, că lucrările lor nu sunt de calitate. Însă, atunci le-au fost cerute scuze, s-au calmat în mai puțin de un minut. 

Articole asemanatoare
infarct
Femeile care suferă un infarct mor inutil din cauza discriminării de gen în accesul la asistenţă medicală
boala
Medicii sunt îngrijorați: o boală produsă de un gândac provoacă infarct
medici
De ce pacientele cu infarct trebuie să fie tratate de medici femei
infarct
Trezirile dese în timpul nopții ar putea provoca un infarct

Comenteaza acest articol

Scuzele pot salva viața unei femei

by realitatea   1 min
0