Home > Hobby > Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

pisici

Dacă îți plac la nebunie pisicile, cu siguranță jobul acesta este perfect. Nu trebuie decât să ai grijă de 55 de feline și să te bucuri de peisajele uimitoare și pitorești ale insulei Syros, din Grecia. Și nu este vorba despre o glumă! Iar dacă ești amator de călătorii și plimbări în aer liber, cu atât mai bine.

Probabil că te-ai întrebat deja ce obligații sunt incluse în fișa postului. Ei bine, am menționat deja că vei îngriji 55 de animăluțe blănoase, simpatice și foarte cuminți. Ce presupune? O persoană care iubește la nebunie pisicile trebuie să preia din sarcinile patronului God’s Little People Cat Rescue, un sanctuar al pisicilor de pe insula Syros – un paradis pe Pământ.

Aceasta trebuie le ducă la veterinar în caz de nevoie (trebuie să știi să conduci pentru asta), să le hrănească și să se joace cu ele zilnic. Se asigură un salariu atractiv, cazare și minim 6 luni de perioadă contractuală, care poate fi prelungită ulterior. Vei beneficia și de grădină proprie, ca să te bucuri de liniște și aer curat. Sună ca o escapadă de vară, doar că vei fi plătit să mângâi și să alinți pisicile.

Potențialii candidați trebuie să fie, de asemenea, responsabili, onești și prompți. Cunoștințele de medicină veterinară reprezintă un avantaj.

Trebuie să mai știi că toate cheltuielile pentru pisici, cât și pentru casă sunt plătite. Prima lună va fi una de voluntariat (însă nu vei plăti pentru cazare), iar apoi vei primi un salariu.

Articole asemanatoare
Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici
Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe
pisici
Pisicilor le place să fie mângâiate iar acest obicei ne aduce numai beneficii
Pisicile siameze din Doamna și Vagabondul vor fi șterse din remake-ul animației

Comenteaza acest articol

Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

by Andreea Damian   1 min
0