Tabu
Image default
Hobby Slider

Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

Dacă îți plac la nebunie pisicile, cu siguranță jobul acesta este perfect. Nu trebuie decât să ai grijă de 55 de feline și să te bucuri de peisajele uimitoare și pitorești ale insulei Syros, din Grecia. Și nu este vorba despre o glumă! Iar dacă ești amator de călătorii și plimbări în aer liber, cu atât mai bine.

Probabil că te-ai întrebat deja ce obligații sunt incluse în fișa postului. Ei bine, am menționat deja că vei îngriji 55 de animăluțe blănoase, simpatice și foarte cuminți. Ce presupune? O persoană care iubește la nebunie pisicile trebuie să preia din sarcinile patronului God’s Little People Cat Rescue, un sanctuar al pisicilor de pe insula Syros – un paradis pe Pământ.

Aceasta trebuie le ducă la veterinar în caz de nevoie (trebuie să știi să conduci pentru asta), să le hrănească și să se joace cu ele zilnic. Se asigură un salariu atractiv, cazare și minim 6 luni de perioadă contractuală, care poate fi prelungită ulterior. Vei beneficia și de grădină proprie, ca să te bucuri de liniște și aer curat. Sună ca o escapadă de vară, doar că vei fi plătit să mângâi și să alinți pisicile.

Potențialii candidați trebuie să fie, de asemenea, responsabili, onești și prompți. Cunoștințele de medicină veterinară reprezintă un avantaj.

Trebuie să mai știi că toate cheltuielile pentru pisici, cât și pentru casă sunt plătite. Prima lună va fi una de voluntariat (însă nu vei plăti pentru cazare), iar apoi vei primi un salariu.

ARTICOLE SIMILARE

Meteorologii americani îngrijorați de 5G – în România Strategia 5G a fost aprobată

Dora Constantinovici

Beneficiile mandarinelor: de ce să le consumi în sezonul rece

Andreea Damian

Melanie Gaydos, modelul cu aspect de vampir a distrus toate stereotipurile din modă

Andreea Damian

Primul scandal al Primei Doamne a SUA

Andreea Damian

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Andreea Damian

Ard „plămânii planetei”. Record de incendii în pădurea amazoniană

Andreea Damian

Scrie un comentariu