Tabu
Image default
LIFESTYLE

Se deschide sezonul de primavara-vara la Bucuresti Mall

La Bucureşti Mall deschidem oficial sezonul de primavară-vară! Noile colecţii au sosit în magazine şi îi asteaptă cu nerăbdare pe toţi cei pasionaţi de noutăţi în materie de fashion. Culori vibrante, forme diverse, un stil desăvârşit, sunt atribute ce insoţesc noile colecţii prezente din aceasta lună în magazinele din Bucureşti Mall.

Pentru un plus de culoare, în luna martie am pregătit pentru clienţii nostri weekend-uri speciale, dedicate frumuseţii, în care cei mai renumiti specialişti în fashion, make-up, hair styling, nutriţie şi îngrijire personală îşi vor dezvălui secretele pentru fiecare dintre noi.

În acest weekend, Maria Pauna va împărtăşi tuturor trucuri de înfrumuseţare, iar toti cei interesaţi vor primi sfaturi şi vor avea ocazia de a participa la demonstraţiile de make-up susţinute de Bourjois.

Cristi Pascu va face demonstraţii de hair styling şi va oferi sfaturi celor care doresc să adopte un stil în ton cu cele mai noi tendinţe.

Lipsa de mişcare din timpul iernii şi-a lăsat amprenta asupra formelor tale?

Florentina Opriş şi antrenorii World Class vor susţine demonstraţii de fitness şi ne vor ajuta să întâmpinăm primăvara în formă maximă şi să ne recăpătam fermitatea pielii.

Desiger-ul Maria Simion, creatorul din spatele brandului Wonder Lolita,ne vorbeşte despre pasiunea transformată în meserie, iar Cerasela Rogen şi Chef Cezar sunt pregătiţi să ofere celor prezenţi cele mai bune sfaturi în materie de dezvoltare personală şi nutriţie.

În plus, toţi cei care în această perioadă vor face cumpărături la Bucureşti Mall în valoare de minim 200 de lei,au posibilitatea să câştige o excursie la Praga, oraşul de aur.

ARTICOLE SIMILARE

Soţul Corinei are probleme cu justiţia! Nelu Bud, executat silit!

Ce spune Alina Puscas despre impacarea cu sotul sau

Chinezii apelează la operații estetice pentru a-și păstra locul de muncă

realitatea

SMILEY – iat-o pe noua lui IUBITA!!!

Napolact a lansat Sana cu capsuni si coacaze

Cum arată reședința de 4 mil. $ unde Prințul Harry va locui cu viitoarea soție

Andreea Damian

Scrie un comentariu