Tabu
Image default
lifestyle

Se lansează coloana sonoră a filmului “Love never dies”
Universal Music lanseaza Love Never Dies (dublu CD), coloana sonora a musical-ului cu acelasi nume, mult asteptata continuare a celei mai de succes partituri din istorie, Fantoma de la Opera.

Generand vanzari de peste 20 de milioane de exemplare, Fantoma de la Opera a fost vazuta de mai mult de 100 de milioane de spectatori, a castigat peste 50 de premii, s-a tradus in 15 limbi si s-a jucat in mai mult de 15 de tari, printre care si China, Brazilia, Polonia si Coreea.

Love Never Dies continua povestea Fantomei care si-a mutat ascunzatoarea de la Opera din Paris pentru a bantui asezarile din Coney Island, pe cealalta coasta a Atlanticului.

Petrecandu-se la zece ani dupa misterioasa disparitie a Fantomei din Paris, acest show este o calatorie extrema, presarata cu obsesii si intrigi in care muzica si memoria pot juca farse pline de cruzime, iar Fantoma vrea sa demonstreze ca, intr-adevar, dragostea nu moare niciodata (Love Never Dies).

Include single-urile ‘Til We Meet Again si Love Never Dies.

Disponibil in magazinele de specialitate si pe www.getmusic.ro in format Special Pentru Romania la pretul de 39.9 lei, TVA inclus.

ARTICOLE SIMILARE

Expensive Fiasco/ Cheap Success

realitatea

Woody Harrelson: “Nu sunt dependent de sex”

realitatea

Jennifer Lopez încearcă să mai facă un copil

realitatea

Lista favoritelor la câștigarea Premiilor Oscar 2022

Tabu Tabu

Atenție la biletele contrafăcute la Sensation!

Rocsana Marcu, aproape GOALA in noul ei videoclip / FOTO & VIDEO

Scrie un comentariu