Tabu
Image default
lifestyle

Se lansează coloana sonoră a filmului “Love never dies”
Universal Music lanseaza Love Never Dies (dublu CD), coloana sonora a musical-ului cu acelasi nume, mult asteptata continuare a celei mai de succes partituri din istorie, Fantoma de la Opera.

Generand vanzari de peste 20 de milioane de exemplare, Fantoma de la Opera a fost vazuta de mai mult de 100 de milioane de spectatori, a castigat peste 50 de premii, s-a tradus in 15 limbi si s-a jucat in mai mult de 15 de tari, printre care si China, Brazilia, Polonia si Coreea.

Love Never Dies continua povestea Fantomei care si-a mutat ascunzatoarea de la Opera din Paris pentru a bantui asezarile din Coney Island, pe cealalta coasta a Atlanticului.

Petrecandu-se la zece ani dupa misterioasa disparitie a Fantomei din Paris, acest show este o calatorie extrema, presarata cu obsesii si intrigi in care muzica si memoria pot juca farse pline de cruzime, iar Fantoma vrea sa demonstreze ca, intr-adevar, dragostea nu moare niciodata (Love Never Dies).

Include single-urile ‘Til We Meet Again si Love Never Dies.

Disponibil in magazinele de specialitate si pe www.getmusic.ro in format Special Pentru Romania la pretul de 39.9 lei, TVA inclus.

ARTICOLE SIMILARE

Paolo Nutini – Pencil Full Of Lead

realitatea

Emma Watson nu mai merge la școală din cauza carierei

realitatea

BOMBA! Dupa NASTASE, si ANDREEA MARIN la puscarie! Afla motivul!

realitatea

Ornella Vanoni – Duminica, 13 noiembrie la Sala Radio

realitatea

Cum să bei corect un whisky? Experienţa Glenlivet

realitatea

Brad Pitt nu a fost prima iubire a lui Jennifer Aniston!

Scrie un comentariu