Home > Se marita IUBITA lui Smiley!

Se marita IUBITA lui Smiley!

Bat clopote de nuntă pentru Sânziana Negru? Fosta iubită a lui Smiley a reușit să-l uite pe cântăreț, cu care a avut o relație înainte ca aceasta să fie împreună cu Laura Cosoi, și iubește din nou.

Sânziana trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oliver Buhuș, un tânăr de 26 de ani din Londra, care lucrează în domeniul designului vestimentar.

„Eu şi Oliver am fost alături unul de celălalt în destul de multe momente. Relaţia noastră se bazează pe o prietenie sinceră şi atunci totul e foarte simplu. Ne place să ne facem surprize şi asta ne ţine aproape. Relaţia cu Oliver e diferită de tot ce am avut până acum”, a declarat Sânziana Negru, în vârstă de 26 de ani, pentru ziarul Ring.

Cu toate că s-a speculat o tentativă de împăcare a brunetei cu Smiley după ce artistul s-a despărţit de Laura Cosoi, Sânziana spune că e îndrăgostită iremediabil de Oliver. Povestea lor de dragoste a început în capitala Franţei, unde ea s-a dus în vacanţă cu câteva prietene. La auzul acestei veşti, Oliver i-a făcut o surpriză şi a mers la Paris să o întâlnească. Acela a fost și momentul în care au decis să fie împreună.

Sânziana Negru a fost împreună cu Smiley doi ani. Cei doi s-au despărțit în 2007, când cântărețul a părăsit-o pentru Laura Cosoi.


Loading...

Comenteaza acest articol

Se marita IUBITA lui Smiley!

by   1 min
0