Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Se pregătește un nou film Singur acasă, iar pe Twitter fanii reacționează: „Nimeni nu a cerut așa ceva”

Home Alone (Singur acasă), împlinește 30 de ani anul viitor, iar Disney + sărbătorește evenimentul, realizând o versiune cu totul nouă a filmului favorit de Crăciun din 1990 până în prezent regizat de Chris Columbus, cel care a făcut din Macaulay Culkin o vedetă a culturii pop. Variety a raportat recent că Walt Disney Company – noul proprietar al 20th Century Fox, care a produs filmul original – a ales o distribuție pentru remake-ul filmului, regizat de Dan Mazer, cu scenariul scris de colaboratorii Saturday Night Live, Mikey Day și Streeter Seidell. Se pare că filmul va începe producția la începutul anului 2020 și va ajunge probabil să fie gata la timp pentru sărbătorile de anul viitor. Archie Yates va fi în locul lui Culkin în rolul copilului care a rămas acasă singur.

Există încă o mulțime de fani pentru Singur acasă – dacă iei în considerare doar în România și vezi cât de mult mai iubesc oamenii acest film. Aflat la cea de-a 14-a difuzare la noi, filmul Home Alone/Singur Acasă (1990) a fost lider absolut de audiență și în 2019, potrivit cifrelor publicate de Pagina de Media. Şi nu doar că ratingurile au fost spectaculoase, dar le-au depăşit inclusiv pe cele înregistrate în 2018. Ceea ce spune ceva despre fenomen.

Însă cumva, pe Twitter, lumea nu a reacționat foarte pozitiv atunci când s-a aflat că filmul va fi refăcut cu o altă distribuție, după 30 de ani. Fanii filmului spun că nu au nimic împotriva noilor actori și a echipei din spatele acestui film, dar că producătorii de la Disney ar trebui ca în loc să reînnoiască filme deja foarte iubite, să creeze și să spună povești noi.

De altfel, nu degeaba, recentele încercări de relansare a francizelor populare – cum ar fi Terminator: Dark Fate și Charlie’s Angels – au fost întâmpinate de indiferența publicului.

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii care locuiesc lângă mare sunt mai fericiți

Andreea Damian

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Tabu Tabu

Nicoleta Svarlefus si Astrocafe.ro te invita in tabara de Creatie si ReCreatie Constienta

Brown-out – o nouă formă de depresie legată de muncă

Andreea Damian

Recomandare OMS: tipul de activitate fizică de care ai nevoie în fiecare zi

Andreea Damian

Ritualul ciudat al Mariei Dragomiroiu! Ce face cu părul ei după ce se tunde

Andreea Damian

Scrie un comentariu