Home > Slider > Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Sean Penn

Sean Penn, dublu premiat cu Oscar, a declarat că nu mai este îndrăgostit de actorie, el concentrându-se în prezent pe literatură, scrie hollywoodreporter.com. Actorul a declarat în cadrul unui interviu acordat programului „CBS Sunday Morning” că îi lipsește interesul.

„(Actoria, n.r.) poate fi minunată atunci când lucrezi cu actori buni, cu regizori buni sau cu scenarii de calitate, ca un exerciţiu. Dar nu mai sunt îndrăgostit de actorie”, a spus Sean Penn. Deşi lucrează în industria de divertisment de patru decenii, Sean Penn a spus că de ceva vreme îi lipseşte interesul pentru acest domeniu de care a fost pasionat.

Sean Penn s-a concentrat, în schimb, pe scriitură, şi va lansa curând romanul său de debut, „Bob Honey Who Just Do Stuff”. Protagonistul acestui roman este un asasin a cărui armă preferată este un ciocan. Acest personaj va trimite o scrisoare de ameninţare unui preşedinte fictiv – o aluzie la faptul că Penn îl dezaprobă pe Donald Trump, căruia i-a criticat recent comentariile cu privire la imigranţi.

În cadrul interviului, Sean Penn va vorbi şi despre întâlnirea sa cu traficantul de droguri El Chapo şi despre procesul pe care îl are cu producătorul Lee Daniels. Interviul integral cu Sean Penn va fi difuzat duminică, la ora 9.00 ET, de CBS.

Sean Penn, născut pe 17 august 1960, este actor şi regizor american, cunoscut, de asemenea, pe plan internaţional pentru implicarea sa în diverse cauze sociale şi umanitare. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Sean Penn a câştigat de două ori premiul Oscar, graţie rolurilor principale interpretate în filmele ”Misterele Fluviului/ Mystic River” (2003) şi ”Milk – Preţul curajului/ Milk” (2008).

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Articole asemanatoare
Charlize Theron
Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn
brad pitt
Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt
sean penn
Sean Penn, declarație controversată despre mișcarea #MeToo
Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

by Andreea Damian   1 min
1