Tabu
Image default
PEOPLESlider

Sean Penn, declarație controversată despre mișcarea #MeToo

Sean Penn a descris mișcarea #MeToo drept o acțiune care „împarte bărbații și femeile”, într-un interviu pe care l-a acordat, luni, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Actorul de 58 de ani consideră că lipsa gradării este problema, deoarece mișcarea femeilor împotriva hărțuirii și abuzului sexual de la Hollywood pune problema „prea negru și alb”.

Starul American a criticat mișcarea femeilor care au făcut publice propriile lor experiențe de hărțuire sexuală la Hollywood, începând cu scandalul Harvey Weinstein. „Mi-ar plăcea să cred că nici una dintre ele nu a fost influențată de ceea ce ei numesc mișcarea lui #MeToo. Cred că este influențată de ceea ce s-a dezvoltat în jurul acestui termen”, a declarat Sean Penn.

„Aceasta este o mișcare care a fost în mare parte umflată, o serie de acuzații sunt nefondate. Spiritul multora din ceea ce a fost mișcarea #MeToo este să împartă bărbații și femeile”, a mai spus indignat actorul.

Apoi a explicat de ce nu este de acord cu mișcarea #MeToo: „Nu vreau să fie o tendință și sunt foarte suspicios față de o mișcare care se îmbolnăveşte, care devine stridentă promovând furia fără nuanţă. Și chiar și atunci când oamenii încearcă să o discute într-un mod nuanțat, nuanța, ea însăși este atacată”, a încheiat Penn.

În 2018, Sean Penn va juca în primul său serial intitulat „The First”, un proiect cu buget mare, ce se regăsește pe platform Hulu. Premiera serialului a avut loc vinerea trecută (14 septembrie) și prezintă o călătorie pe Marte cu Sean Penn în rolul principal. Din distribuție mai fac parte Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, James Ransone, Hannah Ware, Melissa George sau Oded Fehr.

ARTICOLE SIMILARE

Delia a avut parte de primul concert după izolare cu casa închisă

Tabu Tabu

Camilla va fi Regina Marii Britanii. Anunțul a fost făcut de Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru o postare pe Instagram

Andreea Damian

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

Andreea Damian

Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință

Andreea Damian

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Andreea Damian

Scrie un comentariu