Tabu
CULTURESlider

Sean Penn se află pe teritoriul Ucrainei şi filmează un documentar despre invazia Rusiei

Actorul şi regizorul Sean Penn se află pe teritoriul Ucrainei şi filmează un documentar despre invazia Rusiei, a confirmat Vice Studios pentru Variety.

Actorul premiat cu Oscar a apărut la un briefing de presă, joi, în capitala Kiev unde i-a ascultat pe oficialii guvernamentali vorbind despre criză. Documentarul este o producţie a Vice Studios în asociere cu Vice World News şi Endeavor Content. Penn a vizitat ultima dată Ucraina în noiembrie 2021 şi a început pregătirile pentru documentarul său vizitând armata.

Fotografii din călătoria lui Penn în noiembrie au fost publicate atunci de serviciul de presă de la Operaţiunea forţelor comune ucrainene. „Penn a vizitat Biroul Preşedintelui şi a vorbit cu viceprim-ministrul Irina Vereschuk, precum şi cu jurnalişti locali şi membri ai armatei ucrainene” de când a sosit în Ucraina în această săptămână, a scris Newsweek. Biroul Preşedintelui a emis o declaraţie prin intermediul ambasadei Ucrainei în care îl lăuda pe actorul şi regizorul premiat cu Oscar.

„Sean Penn este printre cei care susţin Ucraina în Ucraina astăzi. Ţara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea demonstraţie de curaj şi onestitate”, se arată în declaraţie.

Penn s-a aflat în centrul multor operaţiuni anti-război şi umanitare de-a lungul anilor. Documentarul „Citizen Penn” pentru Discovery Plus din 2020 a expus lupta actorului de a înfiinţa organizaţia non-profit Community Organizated Relief Effort, cunoscută şi sub numele de CORE, ca răspuns la cutremurele din Haiti din 2010. CORE a desfăşurat, de asemenea, echipe pentru a ajuta cu teste Covid-19 şi vaccinuri în toată ţara.

ARTICOLE SIMILARE

Leapșa pe marile ecrane – TAG – comedie după fapte reale

Dora Constantinovici

Workshop de fotografie cu Sorin Onisor

realitatea

Șapte orașe din Marea Britanie se luptă să găzduiască Eurovision 2023. Londra nu e luată în calcul

Andreea Damian

Audrey Tautou în rolul lui Coco Chanel

realitatea

America Express 2024. Lista completă cu echipele noului sezon

Andreea Damian

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Andreea Damian

Scrie un comentariu