Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Sebastian Stan devine Tommy Lee! Primele imagini din serialul despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Sebastian Stan și Lily James îi interpretează pe Tommy Lee și Pamela Anderson în noua miniserie TV Pam & Tommy. Deși au existat multe discuții în ultima vreme despre modul în care actorul român l-ar putea juca pe toboșarul trupei Motley Crue, se pare că personajul îi vine mănușă cu ajutorul unor stiliști și tatuaje false.

Serialul se concentrează pe relaţia celor doi şi pe controversa cu sex tape-ul înregistrat pe un iaht. Seth Rogen este producător executiv, iar în serial mai apar şi actorii Nick Offerman („Parks and Recreation” şi „Devs”), Taylor Schilling (personaj central în „Orange Is the New Black”), dar şi comediantul Andrew Dice Clay („A Star Is Born”).

În teaserele postate de Sebastian pe reţelele de socializare îl vedem cu tatuajele celebrului toboşar, cu pantaloni din piele, dar şi cu piercing-uri de care trage Lily James, care aduce incredibil de mult cu Pamela.

Sebastian Stan a postat pe Instagram o fotografie cu noul look, cu un citat din Tommy Lee: „Nu ne oprim din jucat pentru că îmbătrânim, îmbătrânim pentru că oprim din jucat.” La rândul ei, Lily James a citat vedeta din „Baywatch”: „E grozav să fii blondă. Cu aşteptările scăzută e foarte uşor să surprinzi lumea.”

Pamela Anderson şi Tommy Lee au fost căsătoriţi între 1995 şi 1998 şi au avut o relaţie tumultoasă, plină de scandaluri publice şi o viaţă expusă în faţa camerelor.

ARTICOLE SIMILARE

Mira Sorvino: un director de distribuție m-a sufocat cu un căluș la 16 ani

realitatea

Protest de Black Friday: activiștii francezi au blocat depozitul Amazon

Dora Constantinovici

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

realitatea

Un medic renumit explică de ce minionele slăbesc mai greu

Andreea Damian

Cum se distrează Dani Oțil și Ruby cu partenerii în carantină

Tabu Tabu

Informaţia pe care ar trebui să o cunoască toţi părinții aflați la început de drum

Andreea Damian

Scrie un comentariu