Home > Agenda > stiri > Secret tweet meet n-a fost un secret pt fetele de la Tabu

Secret tweet meet n-a fost un secret pt fetele de la Tabu

Versiunea bloggerilor pentru cele “2 cuvinte” by taxi a fost filmata in studioul revistei Tabu intr-o simbata. Asa se face ca noi am fost singurele femei pentru care surpriza de dragobete din on line nu mai este o surpriza. Ba chiar am si muncit intr-o zi libera.

Dar… am primit flori de la baieti. Florile alea de le vedeti voi l asfirsitul clipului cind, in sfirsit, se rostesc cele doua cuvinte ni le-au daruit noua!

 

 

Ce nu se vede in clip?

 

Ne-am organizat cu vin fiert si prajituri, ca sa fim gazde bune si sa amelioram emotiile baietilor.

Toata echipa marketing & online a venit la munca in simbata aceea (5 tinere domnite) ca sa fim sigure ca domnii – care spusesera acasa ca sunt la fotbal – au tot ce le trebuie.

 

In livingul nostru – sala noastra de sedinte de redactie- au stat toata simbata 22 de tineri domni. Cind Sanziana (content managerul tabu.ro ) a venit la munca s-a speriat; asezati in cerc ca la terapie, baietii rideau si comentau “geopolitica”.

Sa parcurgi livingul printre privirile domnilor a fost proba de foc a zilei.

 

 

Cel mai mult ne-a bucurat vizita Lunei (bine si a domnilor, daaar…). Luna catelusul lui Alecu China Birta a fsot deliciul nostru.

 

Pentru ca avem in plan sa scriem un text lung despre ce au vorbit baietii in redactia noastra, am plasat 2 reportofoane mici in locuri strategice: unul in sala in care s-a filmat, al doilea linga sala in care au “facut politica”. Daca platesc bine ( in ciocolata Godiva) nu facem publice inregistrarile.

 

Toate “vedetele” din clip au lasat marturie povestea celor 2 cuvinte pe un flipchart. Am pastrat toate elementele de recuzita (mai putin catelul pentru ca nu ni l-a dat Alecu) si le vom scoate la licitatie cu prima ocazie.

 Restul e… tacere, vorba unui film. pentru ca suntem niste doamne sin u putem sa spunem toate lucrurile de culise.

 P.S. am fost onorate si bucuroase sa-I gazduim pe baieti in casa noastra sis a-I ajutam la realizarea acestei surprise.

VEZI  FILMUL DE MAKING-OF!

 

 Loading...

Comenteaza acest articol

Secret tweet meet n-a fost un secret pt fetele de la Tabu

by realitatea   1 min
1