Home > Agenda > Secrete bine păstrate de la Reader’s Digest

Secrete bine păstrate de la Reader’s Digest

Dacă vedeți pe tarabe "Secrete bine păstrate" publicată de Reader’s Digest și nu știți ce conține, aflați că este vorba de un manual care cuprinde 1500 de sfaturi care vă pot simplifica și îmbunătăți viața de fiecare zi, dar și pentru a economisi timp și bani.  Domeniile pe care le cuprinde sunt extrem de variate și numeroase, de la  cum să vă conduceți mașina până la succesul în dragoste.

Cartea ne spune spune care sunt orele și metodele preferate ale hoților și cum pum putem să prevenim spargerile propriilor case, care sunt  verificările pe care trebuie să le facem atunci când cumpărăm o mașină second hand, din ce materiale trebuie să fie fabricate hainele în care mergem la muncă, cum să evităm mesajele spam și alte o mie patru sute  nouăzecișișase de sfaturi.

În afară de utilitatea informațiilor din manual(cele mai multe extrem de ușor de aplicat), acesta poate fi apreciat și pentru că ne oferă o lectură plăcută, presărată cu umor. Reader’s Digest s-a lansat în România în aprilie  2004, cand a înființat divizia de cărți la  București.

Articole asemanatoare
Ce vor românii de la școală?

Comenteaza acest articol

Secrete bine păstrate de la Reader’s Digest

by realitatea   1 min
0