Tabu
Image default
lifestyle

CE SECRETE oribile au vedetele de la Hollywood

Secretele vedetelor de la Hollywood nu mai sunt în siguranţă, pentru că menajerele au fost convinse, cu mulţi bani, “să dea din casă”. Revista americană National Enquirer a aflat astfel lucruri ruşinoase despre multe celebrităţi.
Se pare că Lindsay Lohan (26 de ani) n-are nevoie de bărbaţi pentru a fi satisfăcută. O menajeră de-a actriţei a dezvăluit că aceasta are în dormitor un cufăr imens, plin cu jucării sexuale. “La un moment dat, a pierdut cheia de la cufăr. Era disperată că nu mai are cu ce să se «joace» şi m-a pus să chem un lăcătuş”, a povestit femeia.
Mariah Carey (43 de ani) avea mari probleme cu alcoolul înainte să-l întâlnească pe Nick Cannon (32 de ani), actualul ei soţ. Una dintre fostele ei menajere povesteşte că vedeta era mai mult timp beată decât trează şi că nu de puţine ori a găsit-o prăbuşită în baie, după ce băuse prea mult. Abia după ce s-a măritat şi a rămas gravidă, cântăreaţa a renunţat la alcool.
Un lord în aparenţă, un neam prost în realitate. Aşa îl descrie pe George Clooney (51 de ani) una dintre menajerele lui. “O părea el gentleman la televizor, dar acasă, unde ştie că nu-l filmează nimeni, se poartă ca un porc. Râgâie şi trage pârţuri întruna, nu-l interesează că mai suntem şi noi, angajaţii, pe lângă el”, susţine femeia.
Dacă e să ne luăm după spusele femeii care face curăţenie într-una din casele Angelinei Jolie, pe cât e de frumoasă, pe atât e de îngălată actriţa de 37 de ani. Iată ce a declarat femeia: “Uneori, poartă aceleaşi haine mai multe zile la rând, face baie sau duş doar o dată pe săptămână şi nu se spală pe dinţi decât înainte de culcare. În plus, bea şi fumează mult, iar nenorocirea e că scrumează pe jos”.
Nesimţirea lui Britney Spears a scos-o din minţi pe una dintre angajatele ai, care spune că trebuie să cureţe tot timpul după cântăreaţa de 31 de ani. “Niciodată nu adună după ea. Ajunge acasă, se dezbracă pe unde apucă şi acolo lasă hainele. La fel face cu mâncarea. Comandă hamburgeri şi alte porcării de la fastfood, iar resturile şi ambalajele unsuroase le aruncă pe jos”.
Christina Aguilera (32 de ani) a cam luat-o… pe “ulei”, susţine una dintre angajatele ei: “De când se trezeşte până se culcă, nu bea apă, ci doar şampanie Dom Perignon, perfect răcită. Dacă la vreo şedinţă foto sau la vreo filmare nu are şampania la dispoziţie, face un scandal monstru”.
Madonna e detestată de angajaţii ei, care susţin că sunt exploataţi ca nişte sclavi şi sunt plătiţi foarte prost. “Rareori doarme bine noaptea, de cele mai multe ori are insomnii şi ne cheamă din oră-n oră pentru câte ceva. Ba vrea apă, ba vrea suc, ba altceva. Oricum, nu face nimic singură”, a declarat una dintre menajerele divei de 54 de ani.

Mai mult: Secretele murdare ale starurilor de la Hollywood – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

BIANCA DRAGUSANU este iubita de o …FATA, topmodel! FOTO

Beyonce este DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ!

RITA MURESAN a luat 40 kg in plus! FOTO cu Rita mancand hotdogs! Miss Romania 1993 a ajuns la 120 kg!

Justin Timberlake şi Jessica Biel din nou împreună?

realitatea

Duetul Eminem – Elton John, cel mai ciudat din istoria muzicii – VIDEO

realitatea

Lilly Allen, fantezii cu lesbiene

realitatea

Scrie un comentariu