Home > Agenda > stiri > Secretele anti-imbatranire ale lui SIMON COWELL: botox, clisme si injectii cu vitamine

Secretele anti-imbatranire ale lui SIMON COWELL: botox, clisme si injectii cu vitamine

In incercarea de a ramane tanar, Simon Cowell, mogul X Factor, face injectii cu botox de doua ori de ani, clisme regulate si injectii cu vitamine. La 52 de ani, aceasta mananca fructe proaspat culese, care-i sunt trimise cu avionul, si bea doua cocktailuri facute din plante exotice, informeaza The Sun.
De asemenea, Cowell face masaje, se epileaza pe piept cu ceara, are dintii imbracati si isi vopseste parul ca sa nu i se vada firele albe.

Toate aceste dezvaluiri au fost facute intr-o noua carte “Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell” de Tom Bower, care va fi lansata vineri.
Cartea dezvaluie si pe ce isi cheltuie Simon Cowell fabuloasa avere. Saptamanal, acesta da 3.000 de lire sterline numai pe flori, iar de curand a cheltuit 8 milioane de lire sterline pentru a-si renova vila din Beverly Hills, in valoare de 20 de milioane de lire sterline.

Cowell mai are o casa de 20 de milioane de lire sterline in Londra, iar acum vrea inca una in Barbados. Intr-un capitol despre bizareriile acestuia, se arata cum Cowell a cumparat odata o masina MG vintage pe care a vandut-o a doua zi pentru ca “il tragea curentul”, si-a pus bucatarul personal sa vina de la Londra la Los Angeles pentru a inspecta cuptoarele de pizza instalate in casa sa si s-a plans ca gazonul din jurul proprietatii este “prea fin” si le-a ordonat gradinarilor sa-l inlocuiasca.
Iar apropiatii care l-au vizitat in casa sa din Los Angeles spun ca aceasta are o cascada in curtea din spate care include si o alee invizibila ce il face pe acesta sa para ca merge pe apa.

Simon Cowell este renumit pentru colectia sa de masini, care include doua Rolls Royce, un Ferrari si un Bentley decapotabil.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
INCREDIBIL! Cati bani a strans un om de pe strada si ce a facut cu ei!

Comenteaza acest articol

Secretele anti-imbatranire ale lui SIMON COWELL: botox, clisme si injectii cu vitamine

by   1 min
0