Home > Agenda > stiri > SECRETELE Andreei Marin, dezvaluite de Cove!

SECRETELE Andreei Marin, dezvaluite de Cove!


Detalii din culisele emisiunii “Suprize, surprize”!
Cove a marturisit ca sunt adevarate unele zvonuri legat de exigenta fostei zane, pe vremea cand prezenta Surprize-Surprize, insa totul a fost la limita profesionalismului: “Andreea e un profesionist de televiziune exigent. Cu ea si cu ceilalti. Ca peste tot, unii erau putin mai delasatori, altii nu erau atenti. Ea nu facea pe sefa, nu mustruluia pe cineva de dragul de a demonstra ca ea este boss-ul”.

Se pare ca pe acea vreme Andreea Marin primea foarte multe flori de la publicul care venea acolo nu pentru bani, pentru ca nu era platit, ci “ca la teatru”, spune Cove, citat de wowbiz.ro.

Despre secretele din spatele Surprize-surprize, fostul asistent al Andreei a marturisit: “Emisiunea era foarte bine facuta: Oamenii erau adusi in tara cu cateva zile inainte de emisiune, nu de pe o zi pe alta.  Daca vreun complice se dadea de gol cu ceva, renuntam la caz si la poveste. Anumite greseli de exprimare sau de productie, filmare, erau taxate imediat. Daca se intampla sa cada o lavaliera sau sa fie problema cu sunetul, omul care raspundea de toate acestea risca sa-si piarda jobul”. Andreea Marin, confirma Cove, era o persoana plina de viata. “Ea nu a fost o sefa, a fost colega noastra. Daca dansa in direct, va dati seama cum dansa in timpul liber”, a spus fostul asistent al zanei.

Articole asemanatoare
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
Cura de detoxifiere a Andreei Marin! Cat dureaza si in ce consta
Tare! Ce zice mama lui BANICA despre ANDREEA MARIN!
ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

Comenteaza acest articol

SECRETELE Andreei Marin, dezvaluite de Cove!

by   1 min
0