Home > beauty > Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Victoria Beckham

Victoria Beckham cheltuiește 1.100 de lire sterline pentru a avea un ten impecabil, ca de bebeluș. Tratamentele ei anti-îmbătrânire implică măști ce conțin caviar, perle strivite și injecții cu celule stem în piele, urmate de o terapie de oxigenare.

Dermatologul Harold Lancer a tratat-o pe fosta Spice Girls timp de 15 ani. expertul a declarat că vedeta de 44 de ani își urmează programul de îngrijire a pielii cu „determinarea unui atlet olimpic”. „Victoria este o disciplină a disciplinei în termeni de lifestyle și de îngrijire zilnică, de la dietă până la programul de somn. De aceea pielea ei arată așa”, a spus medicul. Posh l-a lăudat pe Lancer, mai demult: „Mi-a descifrat pielea. Obișnuiam să am o piele problematică”.

Pe lângă dieta strictă și rutina legată de fitness, ea este fana unui tratament pe care îl numește „foetus”, pentru că îi face pielea să arate „proaspătă ca a unui nou-născut”. Acesta constă în aplicarea unei măști de față cu caviar, unei măști de ochi făcută din perle sfărâmate și injectarea de celule stem în piele, urmată de lumină LED și terapie cu oxigen.

„După toată presiunea makeup-ului, a stresului și a deshidratării, aceste măști adaugă un strat de proteină antioxidantă pentru ca pielea să arate perfect”, a declarat dr. Lancer revistei Closer. Având în vedere că Victoria călătorește și muncește mult, ea trebuie să arate întotdeauna perfect.

Și dieta pe care o urmează o ajută. La sfatul medicului, Victoria are o dietă formată din 40% proteină precum somon și pește alb, 40% uleiuri sănătoase precum avocado, nuci și semințe de chia și 20% carbohidrați verzi solizi (spanac, broccoli, mazăre și varză kale). Evită lactatele, cafeina și sarea și consumă foarte puțin zahăr și alcool.

„Victoria este extrem de devotată înfățișării ei și niciodată nu se abate de la program, de aceea este unul dintre cei mai ascultători pacienți ai mei”, a mai spus medicul. „Doar uitându-te la pielea ei poți vedea cât de mult a avansat de când am întâlnit-o în urmă cu 15 ani”, a adăugat el.

 

Articole asemanatoare
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Victoria Beckham
Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
Eva longoria
Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham

1 Response

Comenteaza acest articol

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

by Andreea Damian   1 min
1