Home > beauty > Secretele de intretinere ale Wandei – Afla la ce proceduri apeleaza!

Secretele de intretinere ale Wandei – Afla la ce proceduri apeleaza!

Wanda este cunoscuta ca o persoana nonconformista, insa, cand e vorba de aspectul fizic este foarte stricta. Daca alimentatia slaba in grasimi face parte din stilul ei de viata, cand vine vorba de aspectul pielii, apeleaza la specialisti.

Anul trecut declara ca se duce la salon pentru tratamente cosmetice, anul acesta, Wanda viziteaza foarte des cabinetul doctorului estetician Florin Juravle, dupa cum dezvaluie pe pagina personala de Facebook, unde marcheaza fiecare vizita.

Icoone ar fi procedura principala pe care Wanda o testeaza si care are ca scop reducerea depozitelor de grasime localizata si tratarea laxitatii pielii. Cum se simte dupa procedura? “Am doar optispe’ ani”, scrie Wanda ca descriere sub o fotografie cu ea, aratand spre sigla Icoone.

In plus, Wanda se asigura ca si chipul ei sa arate mai bine.

(Pentru Wanda) am folosit toxina botulinica pentru ridurile dintre sprancene si de la coada ochiului, acid hialuronic (Voluma) pentru conturarea si definirea pometilor, acid hialuronic pentru reducerea ridurilor nazogeniene si definirea mandibulei, plus Icoone”, mi-a declarat Florin Juravle, chirurg estetician.

Foto: facebook.com/wandaonline

Articole asemanatoare
Frumusetea tine de cat de bine iti ingrijesti pielea!
Ce interventii estetice au facut Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan
LOREDANA si-a injectat buzele! FOTO inainte si dupa operatia estetica
Frumusete fara batranete cu Filorga

Loading...

Comenteaza acest articol

Secretele de intretinere ale Wandei – Afla la ce proceduri apeleaza!

by   1 min
0