Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii poartă de peste 70 de ani verigheta şi inelul de logodnă primite de la Prințul Phillip.

Inelul de logodnă pe care Prinţul Phillip i l-a dăruit Reginei Elisabeta a II-a în 1946 are două mari calităţi, deoarece conţine atât elemente de tradiţie, moştenite din familie, cât şi unele nou-nouţe.

Când Phillip şi-a făcut cunoscute intenţiile serioase în ceea ce o privea pe Elisabeta, mama lui, Prinţesa Alice de Battenberg, i-a oferit fiului ei o diademă primită de ea în ziua nunţii ei, din care el a luat diamantele pentru a face inelul de logodnă pentru viitoarea lui soţie.

Erau, evident, mai multe pietre preţioase în tiara respectivă decât erau nevoie într-un inel – fie el cel oferit unei viitoare regine – , aşadar Phillip le-a folosit pe cele rămase pentru a face o brăţară, pe care Suverana a primit-o ca dar de nuntă.

În ceea ce priveşte verigheta suveranei, este şi ea cât se poate de specială. Este realizată dintr-o bucată de aur pur extrasă dintr-o mină anume din Ţara Galilor, Clogau St. David.

Din păcate, în cele mai multe apariţii publice ale Reginei, Majestatea Sa poartă mănuşi, iar verigheta şi inelul de logodnă nu sunt vizibile. Însă, în rarele ocazii în care Suverana de 92 de ani îşi scoate mănuşile, inelele pot fi admirate încă de la nunta regală din 1947!

ARTICOLE SIMILARE

Tutorial machiaj chocolate smokey eyes

realitatea

Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!

realitatea

Gulerul Peter Pan, de la Colette la influenceri

Andreea Damian

Octavian Ursulescu a înlocuit prezentarea de evenimente cu partidele de pescuit

Tabu Tabu

Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat

Andreea Damian

Incendiile forestiere indoneziene pun în pericol 10 milioane de copii, avertizează UNICEF

Andreea Damian

Scrie un comentariu