Home > beauty > Secretele siluetei Nicoletei Luciu

Secretele siluetei Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu este poate una dintre cele mai contriversate vedete cand vine vorba de mentinerea siluetei. O mamica, care are patru copii, si care arata senzational. Toate femeile vor sa afle secretul!

Desi dieta este principala raspunzatoare pentru silueta ei, Nicoleta Luciu are “grija” si de celulita si de aspectul pielii. Astfel ca, urmeaza la Noblezza Beauty Lounge cel mai nou tratament de slabit din lume, CoolTech, si tratamente de intretinere si reintinerire precum Intraceuticals (cunoscut și ca Tratamentul Madonnei), Radiofrecventa Tripolara (pentru riduri si celulita), curatare faciala cu ultrasunete, liposuctie virtuala (cavitatie), infrasauna uscata, drenaj limfatic si Dermocell – masaj transdermic.

Cool Tech, ultimul tratament pe care vedeta il urmeaza, presupune ca tesutul gras sa fie imobilizat printr-un dispozitiv de vacuum si sa fie racit, in mai putin de un minut, la temperaturi de pana la -8 grade Celsius.

Criogenarea si vacuumul au ca rol principal distrugerea adipocitelor, eliminând apoi, gradual, printr-un proces metabolic natural, circa 30% din grasime intr-o singura sedinta. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, cei care recicleaza in mod natural tesuturile moarte din organism, tranformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine.

Tratamentul a fost gandit pentru cei care vor sa slabeasca mai rapid, dar nu reusesc sa tina diete si sa faca sport intens. Procedura e ca un fel de liposuctie noninvaziva, as putea spune.

Pretul unei sedințe de Cool Tech este de 300 de euro, fiind necesare maximum trei sedinte pe zona, la interval de 4-6 saptamani.

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

Loading...

Comenteaza acest articol

Secretele siluetei Nicoletei Luciu

by   1 min
0