Home > Agenda > Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

…Si a fost o noua TABU SOIREE, de aceasta data la Cafe Antipa, cu sprijinul Dr. Brandt cosmetice (care a oferit cadouri superbe tuturor participantelor), Perla Harghitei, BarMania si Volver.
Invitatii au fost senzationali – Adina Buzatu, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, participanti la o discutie colocviala moderata de Dan-Silviu Boerescu. S-au dezvaluit secrete pretioase – Valentina si sotul ei au aniversat live 8 ani de la prima intalnire, iar Adina a povestit cum aveau loc vacantele ei in copilarie, in calitate de fiica a comandantului penitenciarelor din Romania! S-a cantat si s-a dansat tango cu trupa Volver, ocazie cu care am aflat ca, la origine, Zaraza era un …bou (la propriu). Si, mai ales, membrii redactiei TABU au avut ocazia de a sta de vorba intr-un mediu “neoficial” cu cititoarele fidele ale revistei, primind nu putine sugestii pretioase pentru numerele viitoare, dar si idei de organizare a Clubului TABU.
Foto: Alex Dascalu. Echipa TABU: Alina Tabusca, Alexandra Prichindel, Raluca Costea.

Articole asemanatoare
valentina pelinel
Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel
Scandalul rochiei lui CARMEN IOHANNIS! De unde a luat-o si cum a calcat protocolul / Parerea specialistilor/ Galerie FOTO cu detalii
VALENTINA PELINEL – zece luni de chinuri groaznice

Comenteaza acest articol

Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

by realitatea   1 min
0