Home > Agenda > Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

…Si a fost o noua TABU SOIREE, de aceasta data la Cafe Antipa, cu sprijinul Dr. Brandt cosmetice (care a oferit cadouri superbe tuturor participantelor), Perla Harghitei, BarMania si Volver.
Invitatii au fost senzationali – Adina Buzatu, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, participanti la o discutie colocviala moderata de Dan-Silviu Boerescu. S-au dezvaluit secrete pretioase – Valentina si sotul ei au aniversat live 8 ani de la prima intalnire, iar Adina a povestit cum aveau loc vacantele ei in copilarie, in calitate de fiica a comandantului penitenciarelor din Romania! S-a cantat si s-a dansat tango cu trupa Volver, ocazie cu care am aflat ca, la origine, Zaraza era un …bou (la propriu). Si, mai ales, membrii redactiei TABU au avut ocazia de a sta de vorba intr-un mediu “neoficial” cu cititoarele fidele ale revistei, primind nu putine sugestii pretioase pentru numerele viitoare, dar si idei de organizare a Clubului TABU.
Foto: Alex Dascalu. Echipa TABU: Alina Tabusca, Alexandra Prichindel, Raluca Costea.

Articole asemanatoare
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel
Scandalul rochiei lui CARMEN IOHANNIS! De unde a luat-o si cum a calcat protocolul / Parerea specialistilor/ Galerie FOTO cu detalii
VALENTINA PELINEL – zece luni de chinuri groaznice
Alex Velea și What’s Up “au împărțit” garderoba cu David Beckham și George Clooney

Comenteaza acest articol

Secretele TABU SOIREE / Galerie FOTO compromitatoare

by realitatea   1 min
0