Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Secretul frumuseţii unui înger Victoria’s Secret

Erin Heatherton face parte din elita modelelor de la Victoria’s Secret şi, de-a lungul timpului, a reuşit să cucerească inima multor bărbaţi râvniţi, printre care şi Leonardo DiCaprio.

Înainte de fiecare show, Erin are o rutină de înfrumuseţare la care nu renunţă niciodată, fiind transformată într-un adevărat ritual. Foloseşte o mască facială pe care o aplică înainte de somnul de frumuseţe. Dimineaţa, se trezeşte devreme, mănâncă micul-dejun, face sport, iar restul zilei o dedică pregătirilor ce implică coafuri şi machiaj.

Trucul la care apelează frecvent este folosirea unui iluminator pe arcade şi pomeţi pentru a avea un ten strălucitor. Niciodată nu îi lipseşte din geantă cleştele de întors genele, conturul de buze nude şi blush-ul, iar dispozitivul de curățare al tenului Clarisonic Mia 2 este produsul pe care îl folosește în fiecare dimineaţa şi seară, înainte de culcare. Pentru a se asigura că va rămâne unul dintre îngerii preferaţii ai Victoriei, respectă somnul de frumuseţe, bea cantitatea necesară de apă, nu bea sucuri sau băuturi dulci şi se focusează pe alimentaţia sănătoasă.

Întrebată, care a fost cel mai mare dezastru în frumuseţe, Erin a povestit un episod de la o prezentare, când nu a avut coafura perfectă, ca de obicei.
Anul trecut, la Victoria’s Secret Fashion Show, deschideam secţiunea Calendar Girls din cadrul prezentării şi ar fi trebuit să port o pălărie. Chiar înainte să ies, mi-a picat pălăria. Aveam în jur de 50 de agrafe în păr şi încercam cât puteam de bine să îl aranjez în timp ce păşeam pe podium”, a declarat Erin pentru Vogue UK

ARTICOLE SIMILARE

Puterea în creștere a influencerilor virtuali amenință influencerii în carne și oase

realitatea

O vara fara celulita

realitatea

Adrian Green, pur şi simplu om

SMILEY tentat de un threesome cu doua mulatre!

Justin Bieber a câştigat Oscarul parfumurilor

Cinci întrebări şi răspunsuri despre dependenţa de sex

realitatea

Scrie un comentariu