Home > Lifestyle > Stiri > SECRETUL lui ANTONIO BANDERAS – face fotografii erotice de arta!

SECRETUL lui ANTONIO BANDERAS – face fotografii erotice de arta!

ANTONIO BANDERAS

explorează o nouă latură a identităţii sale artistice, prezentând o colecţie de fotografie care oferă o viziune intimă, personală, a fascinantei lumi a femeilor, dintr-o perspectivă unică, masculină – Secrets on Black. Atracţia şi seducţia dezvăluite în parfumul său –
The Golden Secret –  sunt exprimate acum şi prin intermediul pasiunii sale. Creat de Elisabeth Vidal şi Christopher Raynaud şi purtând semnătura Casei Antonio Puig, parfumul emană mister şi transmite senzualitate irezistibilă.

In calitate de fotograf şi director artistic al proiectului, Antonio Banderas a primit numeroase aprecieri de la vizitatorii expoziţiei organizate la Barcelona. Proiectul se bazează pe un concept de redefinire a codurilor masculine dintr-o perspectivă originală. Seria este construită din 23 de instantanee în care femeia răpeşte luminile rampei. Cu un accent hotărât asupra puterii înnăscute a seducţiei feminine, Antonio experimentează cu referinţe şi coduri istorice. El depăşeşte standardele convenţionale cu ţelul de a înfăţişa un tip nou de masculinitate, acolo unde femeia preia controlul şi unde stereotipurile spaniole şi referinţele la noţiunile artistice clasice sunt subiectul unei noi cercetări. Pentru Antonio, femeia este viitorul bărbatului. Carmen, Don Juan Tenorio, La Maja Desnuda şi Bărbierul din Sevilla sunt doar câteva exemple de figuri a căror imagine este reinterpretată în noua definiţie a masculinităţii propusă de Antonio Banderas.

Lasă-te în voia simţurilor, pare să le spună Banderas bărbaţilor; predă-te seducţiei şi cedează în faţa acestui uluitor schimb de roluri. Asemeni parfumului său ,The Golden Secret , colecţia de fotografie inspiră  o atmosferă senzuală, contemporană, flirtează cu seducţie pasională, în timp ce misteriosul spirit latin erupe cu eleganţă spontană.

Articole asemanatoare
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
parfum
Cum să alegi un parfum sexy
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Totul despre parfumuri – ar trebui să vă îngrijorați cu privire la conținutul parfumului?

Comenteaza acest articol

SECRETUL lui ANTONIO BANDERAS – face fotografii erotice de arta!

by   1 min
0