Home > Agenda > stiri > Secretul OANEI ZAVORANU: a avortat copilul lui PEPE!

Secretul OANEI ZAVORANU: a avortat copilul lui PEPE!

Oana Zavoranu a facut o marturisire soc in cadrul emisiunii “CanCan TV”. Anul trecut, la o luna dupa despartirea de fostul sot a aflat ca este insarcinata cu Pepe.

Cei doi nu erau divortati, dar erau separati. Din pricina stresului, Oana Zavoranu a povestit ca a pierdut sarcina desi isi dorea acel copil. Din orgoliu, insa, dar si pentru a se razbuna pe Pepe, Oana Zavoranu a ales sa minta, declarand in presa ca a avortat copilul lui Tudy.
Dezvaluirea soc a fost facuta de Veronica A. Cara, psiholog si totodata prietena Oanei Zavoranu, care a confirmat declaratiile confidentei sale. Poate daca Zavo ar fi spus atunci adevarul, sarcina Oanei ar fi putut schimba mersul relatiei celor. In loc de un divort, poate am fi asistat la o impacare, iar cei doi ar fi devenit parinti.
Contactat telefonic de “CanCan TV”, Pepe a declarat ca inainte de separarea lui cu Oana nu mai avusese contact sexual cu fosta lui sotie de mai multe luni de zile. Mai mult, Pepe a afirmat nu crede in existenta presupusei sarcini despre care a vorbit confidenta Oanei. In cazul in care ar fi existat, ar fi fost copilul lui Tudy. “Eu nu am mai avut contact sexual cu Oana din noiembrie“, a spus Pepe prin telefon.
Mai multe detalii pe www.kanald.ro
Articole asemanatoare
OANA ZAVORANU se iubeste cu medicul arab care a remodelat-o estetic
OANA ZAVORANU si MIHAI PETRE impreuna – poveste incredibila!
ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?
IULIA ALBU si OANA ZAVORANU o comenteaza pe Raluca, nevasta lui Pepe

Loading...

Comenteaza acest articol

Secretul OANEI ZAVORANU: a avortat copilul lui PEPE!

by   1 min
0