Home > Agenda > stiri > Secretul pe care Michael Jackson l-a dus in mormant! Ce avea implantat in barbie

Secretul pe care Michael Jackson l-a dus in mormant! Ce avea implantat in barbie

Potrivit unor articole publicate in presa americana, cantaretul Michael Jackson avea implantat sub piele un dispozitiv antidrog care il impiedica sa resimta placere daca ar fi consumat substante opiacee.

Se pare ca artistul american si-ar fi implantat acest dispozitiv din gama Narcan in anul 2003, pentru a contracara efectele cauzate de droguri, intr-o perioada in care incerca sa invinga dependenta de medicamente si substante interzise.

Informatia despre acest implant a fost data publicitatii de unul dintre fostii medici ai starului, anestezistul David Fournier, intr-o serie de documente oficiale depuse la tribunal, in cadrul procesului civil intentat de mama cantaretului, Katherine Jackson, companiei organizatoare de concerte AEG Live.

“David Fournier credea ca Michael Jackson l-a inselat atunci cand nu l-a informat in legatura cu implantul Narcan pe care si-l facuse, inainte de o interventie chirurgicala la care urma sa participe Fournier”, se afirma in aceste documente oficiale.

Medicul, care l-a tratat pe Michael Jackson in anii 1990 si la inceputul anilor 2000, a spus ca megastarul “i-a ascuns intentionat informatia despre acel implant”.

Articole asemanatoare
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”
Ziggy Stardust alterego-ul lui David Bowie devine păpușă Barbie

Comenteaza acest articol

Secretul pe care Michael Jackson l-a dus in mormant! Ce avea implantat in barbie

by   1 min
0