Home > Lifestyle > Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

diana

Au trecut 21 de ani de la tragicul accident de mașină în care Prințesa Diana a murit. Ea continuă să rămână prințesa inimilor și, deși nu mai există printre noi, oamenii sunt încă fascinați de viața ei privată, mai ales de relațiile ei romantice. Ultima bombă pe care a lansat-o presa străină este faptul că interpretul de origine canadiană Bryan Adams a avut o relație cu prințesa Diana. Știrea a explodat în presa britanică, după ce fostul majordom al Prințesei Dianei, Paul Burrell, a declara recent că obișnuia să-l ajute pe cântăreț să se furișeze la ea.

De asemenea, o fostă iubită a lui Bryan Adams, Cecilie Thomsen, declara la rândul ei că acesta a avut o aventură cu „prințesa inimilor”. „Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan”, a declarat Cecilie. „Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat ea. „Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a adăugat Cecile.

Bryan Adams a scris o piesă dedicată prințesei Diana

Bryan Adams a lansat şi o piesă numită „Diana”, dar în 1984. Ea nu a fost inclusă pe albumul „Reckless”, de teamă ca melodia să nu ofensese cuplul regal format din Prinţul Charles și Prinţesa Diana. Ideea e că versurile se referă la pasiunea pe care o făcuse Bryan Adams pentru Diana. „Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile”, sunt doar o parte din versurile cu pricina.

Există însă un singur adevăr, iar acesta l-a oferit însuși Bryan Adams. În timpul unui interviu recent, Bryan Adams a vorbit pentru prima oară depre natura relaţiei pe care a avut-o cu Prinţesa Diana. El a spus că au fost doar prieteni foarte buni. Totuşi, s-a fâstâcit puţin înainte de a da răspunsul. A început fraza cu „Ea a fost…”, după care a dat un răspuns vag.

Articole asemanatoare
diana
De ce prințesa Diana era geloasă pe dădaca lui William
prințesa diana
De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry
prințesa diana
Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles
prințul charles
Prințul Charles, relație secretă cu sora Prințesei Diana. Motivul neașteptat al despărțirii lor

Loading...

Comenteaza acest articol

Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

by Andreea Damian   1 min
0