Home > Lifestyle > Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

diana

Au trecut 21 de ani de la tragicul accident de mașină în care Prințesa Diana a murit. Ea continuă să rămână prințesa inimilor și, deși nu mai există printre noi, oamenii sunt încă fascinați de viața ei privată, mai ales de relațiile ei romantice. Ultima bombă pe care a lansat-o presa străină este faptul că interpretul de origine canadiană Bryan Adams a avut o relație cu prințesa Diana. Știrea a explodat în presa britanică, după ce fostul majordom al Prințesei Dianei, Paul Burrell, a declara recent că obișnuia să-l ajute pe cântăreț să se furișeze la ea.

De asemenea, o fostă iubită a lui Bryan Adams, Cecilie Thomsen, declara la rândul ei că acesta a avut o aventură cu „prințesa inimilor”. „Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan”, a declarat Cecilie. „Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat ea. „Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a adăugat Cecile.

Bryan Adams a scris o piesă dedicată prințesei Diana

Bryan Adams a lansat şi o piesă numită „Diana”, dar în 1984. Ea nu a fost inclusă pe albumul „Reckless”, de teamă ca melodia să nu ofensese cuplul regal format din Prinţul Charles și Prinţesa Diana. Ideea e că versurile se referă la pasiunea pe care o făcuse Bryan Adams pentru Diana. „Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile”, sunt doar o parte din versurile cu pricina.

Există însă un singur adevăr, iar acesta l-a oferit însuși Bryan Adams. În timpul unui interviu recent, Bryan Adams a vorbit pentru prima oară depre natura relaţiei pe care a avut-o cu Prinţesa Diana. El a spus că au fost doar prieteni foarte buni. Totuşi, s-a fâstâcit puţin înainte de a da răspunsul. A început fraza cu „Ea a fost…”, după care a dat un răspuns vag.

Articole asemanatoare
prințesa diana
10 secrete de stil de la Prințesa Diana
Prințesa Diana
14 situații în care Meghan Markle și Kate Middleton au copiat-o pe Prințesa Diana și n-au dat greș
prințesa Diana
De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână
astrologul
Astrologul prințesei Diana prezice o nouă criză regală: „Tensiunile vor fi mari”

Comenteaza acest articol

Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

by Andreea Damian   1 min
0