Home > beauty > Secretul siluetei Juliei Jianu

Secretul siluetei Juliei Jianu

Julia Jianu pune mare pret pe imaginea ei, de aceea, pe langa un regim alimentar sanatos, imbinat cu mult sport, vedeta apeleaza si la tratamentele de intretinere si remodelare corporala. Julia este foarte exigenta cand vine vorba de tratamente corporale, de aceea alege intotdeauna ultimele tehnologii in domeniu.

Fiind mereu pe scena am mare grija atunci cand vine vorba de imaginea mea. Consider ca acesta este un semn de respect atat pentru fanii mei, cat si pentru mine. In acest sens, am un regim de viata sanatos care include o alimentatie corecta, sport din belsug si tratamente de remodelare si intretinere regulate. Am observat ca, desi sportul ofera rezultatele scontate, atunci cand vine vorba despre silueta, tratamentele localizate fac diferenta. Preferatul meu este Endermolab LPG, un aparat care lucreaza localizat, pe care l-am facut la Silhouette, la recomandarea medicului din centru. Acesta este singurul aparat de gen din tara upgradat din sase in sase luni, pentru a lucra cu programe de ultima generatie, la standarde internationale, unde rezultatele sunt garantate. Sfatul meu pentru doamne este ca atunci cand fac un tratament de infrumusetare sa isi aleaga cu grija centrele la care merg, cat si tratamentele in sine pentru ca, daca aparatele cu care se efectueaza procedura nu sunt upgradate, nu poti beneficia de noile tehnologii si astfel nu poti obtine rezultatele asteptate“, a marturisit Julia.

Cum luna decembrie este o luna in care artistii muncesc mult, Julia Jianu se pregateste de sarbatori inca de pe acum, incercand sa dea jos kilogramele excedentare si …gusa (VEZI AICI).

Stiu ca perioada sarbatorilor este una incarcata. Concerte, emisiuni si diverse alte evenimente fac parte din agenda mea pentru luna decembrie. Am inceput deja sa ma pregatesc pentru aceste evenimente, mai ales ca in luna ianuarie voi avea parte de o binemeritata vacanta exotica alaturi de sotul meu. Tocmai de aceea, imi doresc un corp tonifiat, iar preventia in ceea ce priveste remodelarea corporala este secretul unei siluete armonioase, pentru un timp indelungat“, a mai adaugat artista.

Articole asemanatoare
Julia Jianu A SLĂBIT 9 kilograme ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ. Uite dieta ei
Bianca Ionita vorbeste despre tratamentul care o ajuta sa slabeasca
Iulia Albu, DISPERATĂ după publicitate: “Jigneşte încolo şi încoace, doar-doar să se mai scrie de ea”
Iulia Albu a DESFIINTAT o vedeta: “Zici ca e Scufita Rosie din filme porno”!

Comenteaza acest articol

Secretul siluetei Juliei Jianu

by   1 min
0