Home > Vedete > Secretul solistei de la Eurovision! Roxen are succes peste hotare dar n-a avut niciun concert în străinătate

Secretul solistei de la Eurovision! Roxen are succes peste hotare dar n-a avut niciun concert în străinătate

roxen

Ştirea că România merge anul acesta cu Roxen la Rotterdam a “explodat” imediat și pressa de la noi sau de peste hotare au început să scrie lucruri despre tânăra de numai 20 de ani. Viață solistei a fost întoarsă pe toate părțile și imediat cei care nu i-au știut numele sau piesele interpretate au aflat că ea este cea care cânta melodiile „You don’t love me” feat Sickotoy și „Ce-ți cântă dragostea”. Videoclipul piesei „You don’t love me” are un vizual extrem de cinematografic. Melodia aduce un vibe fresh și o linie melodică ce rămâne în minte, cu influențe arăbeșți.

roxen merge la eurovision

roxen merge la eurovision

Pentru această piesă, Roxen a colaborat cu Sickotoy. În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa s-a regăsit în playlisturile celor mai relevante radiouri din Franța, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveția, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia și Moldova, însumând peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube. „You don’t love me” se află pe locul 2 în clasamentul Shazam România și pe locul 6 în clasamentul Shazam Bulgaria. Piesa a ajuns pe locul 2 în Top 10 Radio Chart Mediaforest, precum și în Top 10 TV Chart Mediaforest. Cu toate acestea, Tabu a aflat că solista nu a avut parte de niciunu concert în țările în care i se difuzează piesele așa că probabil experiență de la Rotterdam va fi prima internațională.

Articole asemanatoare
roxen
Ce părere au organizatorii și Roxen că s-a anulat Eurovision 2020
Eurovision
Cu ce piesă mergem la Eurovision şi cine a compus-o?
Elena Gheorghe si Connect-R
Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională
Eurovision
Ascultă aici cele cinci piese cântate de Roxen pentru Eurovision!

Comenteaza acest articol

Secretul solistei de la Eurovision! Roxen are succes peste hotare dar n-a avut niciun concert în străinătate

by Tabu Tabu   1 min
0